LBM Rör & Värmeteknik · Publicerad 18 mars 2021

Är du utbildad VVS-montör och vill arbeta på ett familjeföretag, där det är korta beslutsvägar och där alla är lösningsfokuserade? Behovet är stort och tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för LBMs räkning två VVS-montörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos LBM under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetet sker i Sundsvall med omnejd och du ingår i ett team på ca 5 medarbetare. Som VVS-montör hos LBM arbetar du på både stora och små uppdrag, för privatkund och företagskunder. Företaget har en stark mentalitet att de löser det mesta, även det omöjliga går att lösa med lite mer tid och vilja.

LMB behöver förstärkning för ett uppdrag på en byggarbetsplats och söker därför två rörmontörer. Arbetstiderna är mellan 7-16 måndag till fredag och du får en introduktion på plats. Företaget värderar en säker arbetsmiljö.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och LBMs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension m.m.

Arbetsuppgifter

Det är ett arbete med varierande arbetsuppgifter inom VVS. Du arbetar utifrån en arbetsritning med vatten, värme och sanitet. Arbetet sker på entreprenad i första hand och både samarbete och självständigt arbete förekommer. Ingen dag är den andra lik i rollen som rörmontör.
  • Rörmontage av både vatten och värme
  • Följa arbetsritningar och tekniska beskrivningar
Vi söker dig som

Du är utbildad och certifierad VVS-montör, och van att arbeta utifrån ritningar. Du har genomfört utbildningarna för Heta Arbeten och Säker Vatten. Vidare har du B-körkort, behärskar svenska i tal och skrift då kunder kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos LBM. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter i allt. Då arbetet kräver både samarbete och självständigt arbete är du som person van att axla båda rollerna. Du är praktiskt lagd som person och värdesätter alltid kunden. Du är ansvarstagande som person och noggrann i ditt arbete, då LBM alltid levererar hög kvalité.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

LBM är ett VVS företag som utför installationer och underhåll av klimatanläggningar inom fastigheter. De har en bred kompetens och stor erfarenhet av både service och underhåll av fastigheter. Idag arbetar de med service och entreprenad inom värme, sanitet samt kyla men är också totalentreprenör inom installation och genomför ROT-projekt. http://lbmrvt.se/
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 apr 2021
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare

Inga fler liknande jobb tillgängliga