Max Mathiessen · Publicerad 8 aug 2019

Till Max Matthiessens kontor i Sundsvall söker vi nu en skicklig administratör till vår Förvaltningsgrupp. Förvaltningsgruppen tillhör Max Matthiessens centrala organisation och dess viktigaste uppdrag gentemot våra kunder är en smidig och effektiv hantering av premier. Med anledning av stark tillväxt inom det så kallade premiecentrals flödet, söker vi nu ytterligare en medarbetare till gruppen med placering i Sundsvall.

Beskrivning av tjänsten
Personen vi söker kommer att arbeta med daglig premiehantering, försäkringsomläggning samt agera som "second-line-support" för frågor och ärenden rörande Premiecentralen gentemot hela Max Matthiessens organisation och anslutna försäkringsbolag.

Inom Max Matthiessen ses Förvaltningsgruppen som administrativa specialister gällande all hantering mot Premiecentralen. Vi samarbetar med InsClear som också har sitt administrativa kontor i Sundsvall, vilket innebär att vi tillsammans säkerställer rätt fakturering gentemot Max Matthiessens kunder. Under kommande år kommer vi även att byta ut av flera av våra försäkringsadministrativa system och vi ser gärna att du bidrar i det förändringsarbetet.

Övriga uppgifter inom Förvaltningsgruppen är att:
  • Besvara/hantera ärenden av förvaltnings- och utredningskaraktär.
  • Vara kontaktperson gentemot försäkringsbolagen i frågor avseende premiecentralen.
  • Arbeta proaktivt med att se över rutiner och processer i förvaltningen, i syfte att förbättra flödet och arbetssättet både internt och externt.
  • Löpande ha avstämningar och driva utvecklingen tillsammans med övriga centrala funktioner.
Profil
Som medarbetare inom förvaltningsgruppen har du goda kunskaper om försäkringsbranschen och du arbetar sannolikt idag inom tjänstepensionsområdet. För att trivas är det viktigt att kunna arbeta självständig samt att du har en förmåga till att ta egna initiativ och en analytisk förmåga. Du bör brinna för att ge god service och du är gärna både vetgirig och nyfiken. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och kräver engagemang.

Vi jobbar mycket mot deadlines vilket ställer krav på att kunna hantera flera bollar i luften, att kunna fatta snabba beslut och kunna prioritera.

Frågor
Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta Tomas Björkegren, Chef Backoffice på telefon 08-613 02 36 eller Carina Hopstadius, Personalchef på telefon 08-613 02 72.

Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Inkomna ansökningar hanteras fortlöpande varför det inte finns något sista svarsdatum.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga