Nouryon · Publicerad 10 jan

Responsibility

Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar?
Då är det dig vi söker.

Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har produktionsanläggningar i USA, Kina och Brasilien samt säljkontor i Tyskland, Holland, Polen, Italien, och Ryssland. På övriga marknader distribueras produkten via agenter. Totalt exporteras 99 % av produktionen. Produkten används huvudsakligen i tillverkande industri som tillsatskemikalie. Betydande applikationsområden är inom tryckfärg, sprängämnen, polymer- och färgindustrierna.

Om tjänsten

Vi söker nu 1 ny medarbetare. I tjänsten som processoperatör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att produkterna tillverkas säkert, med rätt kvalitet och rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med 8h 6-skift.

Om tjänsten

Som Processoperatör inom Expancel Produktion kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Avvattning, torkning och packning av mikrosfärer i olika processavsnitt
  • Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
  • Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
  • Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
Job Requirements

Kvalifikationer
  • Tekniskt inriktad gymnasieutbildning
  • Körkort B
  • God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
  • Utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet är meriterande
  • Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
  • Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt
För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till produktion supervisor och är placerad i Stockvik. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Leif Bergsten Production Supervisor, +46 72 733 72 00.

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Camilla Dahlgren, Talent Resourcing Partner, +46 72-248 38 14.

För fackliga frågor:
IF Metall, Mikael Sjödin, +46 70- 620 69 99

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 jan
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var