Orange Cyberdefense · Publicerad 7 aug 2020

Har du ett brinnande intresse för Cybersäkerhet och vill vara med och bygga ett säkrare digitalt samhälle?

Vill du bli en del av och vara med och utveckla vår konsultverksamhet i norra Sverige? Som konsult hos oss vill vi ge dig möjlighet att vara med och driva utvecklingen hos Europas ledande företag inom Cybersäkerhet. Delar du vår passion för att skapa ett mer säkert digitalt samhälle och vill vara en del i att säkra våra kunders digitalisering tillsammans med engagerade kollegor - då kanske detta är din nästa utmaning!

Vill du vara med på vår resa framåt? Utgångspunkter för region norr är idag Umeå, Sundsvall, Östersund, Gävle och Borlänge, men vi är även öppna för att du kan ha en annan utgångspunkt i vår norra region!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Orange Cyberdefense är vår största tillgång våra medarbetare. Vi förstår att allas situation är unik och att få livspusslet att gå ihop är en viktig faktor vid val av arbetsplats.

Hos oss blir du en del av ett innovativt och expansivt företag där vi tillsammans är med och utvecklar vår verksamhet framåt. Regionalt och nationellt kommer du samarbeta med kompetenta medarbetare där du får möjlighet att utvecklas och utmanas. Du får också förtroende att självständigt planera och utföra ditt arbete.

Vi ger dig chansen om du ger oss chansen. Hos oss får du förutsättningar att lyckas i din roll. Du får en skräddarsydd onboarding, möjlighet till utbildningar, certifiering och arbeta med spännande projekt.
Du är del av ett starkt lag där vi jobbar tillsammans mot de mål vi satt tillsammans. Andra exempel på förmåner vi erbjuder är generösa friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, tjänstepension och förmånsbil.

Hos oss är våra värderingar viktiga och vi jobbar i en challenger-kultur. Vi söker därför fler nyfikna, engagerade och självdrivna medarbetare som delar våra värderingar:
  • Respekt för varandra och våra åtaganden
  • Förtroende för varandra
  • Enkelhet i fokus
  • Innovation - alltid
  • Prestigelöshet
Välkommen att följa med oss på resan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Tillsammans med våra kunder kommer du att, utifrån risk och kundens nuläge, planera ny design, implementation och konfiguration av kundspecifika säkerhetslösningar. Andra arbetsuppgifter kan inkludera onboarding av managerade säkerhetstjänster, säkerhetsmognadsanalyser och stöd i drift och förvaltning av affärs- & verksamhetskritiska miljöer hos våra kunder.

Du kommer primärt arbeta med:
  • Kundprojekt och kunduppdrag inom alla delar av Cybersäkerhetshjulet såsom förutse, identifiera, skydda, detektera och respondera
  • Planera och leda säkerhetsworkshops hos kund
  • Möta nya och befintliga kunder för att skapa nya affärsmöjligheter
  • Implementera lösningar enligt projektplan eller uppdragsspecifikation
  • Skapa åtgärdsrapporter eller dokumentation för projekt/uppdrag
Våra arbetsuppgifter är ofta förlagda hos kunder där du är en del av vår säkerhetsleverans, det kan vara både korta och längre uppdrag.

Rollen innebär också

Förutom att vara en viktig del i ett regionalt team, kommer du också ingå i Orange Cyberdefense Sveriges konsultorganisation där vi har regelbundna teknikmöten och utbyte med partners och de andra regionerna.
Hos oss blir du en del av ett team där vi stöttar varandra och är flexibla. Ibland jobbar vi ensamma och ibland jobbar vi tillsammans med andra kollegor. Oavsett värdesätter vi att man delar med sig av sina erfarenheter och kompetens.

Då kontoren i dagsläget inte är etablerade finns flexibilitet när det gäller placering. Men vi ser gärna att du har region norr, som utgångspunkt. I din roll ingår en del resor över dagen och även övernattningsresor, på sikt cirka två nätter per månad. Rollen kräver körkort.

VEM ÄR DU?

Vi bygger nu ett starkt lag i norr där vi tillsammans sätter Orange Cyberdefense på kartan. Här kommer din personlighet att spela stor roll. Känns våra värderingar rätt för dig? Är du nyfiken, nytänkande, självdrivande, engagerad och vill vara en aktiv del i ett lag som vill göra skillnad, både som arbetsgivare och för ett säkert digitalt samhälle?

Tar du initiativ och ansvar, tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter? Trivs du i en roll där du ständigt ställs inför nya problem och förstår och analyserar komplexa problem snabbt?

Har du läst så här långt och du känner igen dig? Då tror vi även att du har arbetslivserfarenhet inom IT-området, gärna inom IT-säkerhet. Har du en eftergymnasial utbildning inom IT-området är det meriterande.

Har du kunskap och erfarenhet av nätverk, cloud, loggövervakning/SIEM-verktyg ( till exempel splunk eller Logpoint) eller Cybersäkerhet från Palo Alto Networks eller Checkpoint så är det meriterande. Har du även erfarenheter av att arbeta som arkitekt ser vi det som en merit.

Som konsult tror vi att du trivs med att hålla dig uppdaterad inom ditt specialistområde och vill utvecklas och lära vidare. Du är tydlig, strukturerad och övertygande i din kommunikation och kan kommunicera flytande i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Det viktigaste är att du brinner för och vill göra skillnad inom Cybersäkerhet!

Har vi träffat rätt? Känner du igen dig? Sök!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 sept 2020
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga