Poolia AB · Publicerad 19 okt

För vår kunds räkning söker vi nu tre erfarna och tekniska testare till ett stort företag i Sundsvall. Tjänsten är på heltid och sträcker sig över ett års tid. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Testare kommer du arbeta med tekniska tester, felsökningar och analyser i komplexa produktionslika testmiljöer. Du kommer utveckla automatiserade tester samt tester mot ickefunktionella krav. Uppdraget innefattar även att praktiskt arbeta med framtagande av testfall och underhåll av testdata tillsammans med dina medarbetare. Du kommer även arbeta med kompetensöverföring till egen personal.

Utbildning/erfarenhet

Du som söker har självfallet ett stort tekniskt intresse, och har därför med dig en bred kompetens att bygga vidare på.
Vi ser att du som söker har arbetat som systemutvecklare i minst fem år och har erfarenhet av testautomatisering samt prestanda- och kapacitetstester.
Vi ser även att du har arbetat som teknisk testare med felsökning och analys i komplexa produktionslik testmiljöer i minst tre år under de senaste fem åren. Du kan även flytande svenska i tal och skrift.

Meriterande är även att du har:
  • Erfarenhet av att ha jobbat agilt (Scrum, Lean)
  • Certifiering inom Java/JEE
  • Erfarenhet av test och felsökning i komplexa testmiljöer där IBM-BPM ingått
Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Kontakt
Mejla Rebecca Pettersson
Rekryteringen hanteras av
Poolia