Schneider Electric · Publicerad 19 okt

Tilltalas du av kombinationen försäljning, teknik och arbetsledning?

Vi söker nu en Projektledare inom Elkraft till vårt team i Sundsvall. Du kommer att få möjligheten att arbeta med vårt mycket kompetenta och rutinerade arbetsteam på kontoret, samtidigt som du blir en viktig spelare till våra kunder.

Som Projektledare har du det övergripande ansvaret för projektens utveckling och tillväxt I rollen ingår framförallt arbetsuppgifter såsom försäljning, arbetsledning och ekonomiansvar. Dina arbetsuppgifter kommer även att inkludera projektledning, anbudsarbete och avtalsförhandlingar.

Vi söker dig med tidigare projektledarerfarenhet. Det är meriterande om du har en teknisk utbildningskompetens i grunden. Har du grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik samt erfarenhet av budgetansvar är även detta ett plus. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i svenska och på engelska. Körkort är ett krav då tjänsten innefattar resor inom ansvarsområdet.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du drivas av att göra affärer och uppnå mål, samtidigt som du tilltalas av att motivera och entusiasmera medarbetarna. Du är lyhörd och trygg som person samt känner en tilltro till dig själv som ledare. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, bör du även vara förtroendeingivande, samarbetsvillig samt med lätthet skapa och underhålla relationer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har en hög energinivå, en stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten så ring gärna Per Johansson på tfn 010 478 19 63och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Alexandra Bodor på 010 - 478 15 18.

Ansökan

Läs mer om oss och sök tjänsten på www.schneider-electric.se/jobb. Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life is ON, läs mer på www.schneider-electric.se/jobb


+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 nov
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga