Selecta AB · Publicerad 27 sept

Vill du vara med på Selectas framgångsrika resa som marknadsledande leverantör med en produktportfölj som kan erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga?
Då kan du bli Selectas nya säljare! Du kommer driva hela säljprocessen självständigt från att boka möten till att göra avslut.

Du kommer att arbeta med kunder i området Jämtland - Medelpad - Härjedalen - Hälsingland och tjänsten är tillsvidareanställning. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan idag!

Arbetsuppgifter

Som säljare på Selecta kommer du vara delaktig i Selectas resa med fullt fokus på att ge kunder en kaffepaus i världsklass. Du kommer primärt ansvara för nykundsförsäljning samt att skapa och utveckla din egen kundportfölj. Vidare kommer du självständigt driva hela säljprocessen, från att söka upp, boka in till att följa upp och utveckla dina kunder på marknaden. Rollen innebär att du kommer göra affärer tillsammans med beslutsfattande chefer som exempelvis inköps- och kontorschef.

Tjänsten innebär resor i regionen Jämtland - Medelpad - Härjedalen - Hälsingland.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som tidigare har arbetat i en uppsökande försäljningsroll inom B2B, antingen från produkt- eller tjänsteförsäljning. Du har dokumenterade goda säljresultat i bagaget och är duktig på att skapa långsiktiga och starka kundrelationer. För att axla rollen är du självständig, driven och har tydligt resultatfokus.
Att arbeta på Selecta innebär att i alla lägen sträva mot att infria, och helst överträffa, kundernas och konsumenternas förväntningar. I rollen mäts du både på vad du gör och hur du gör det därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med Selectas; Lagarbete, Engagemang och Kvalité. Du motiveras av att lyckas och kunna påverka din egen lön!

Körkort är krav för tjänsten.

Förmåner

Selecta erbjuder ett spännande företag med innovativa produktlösningar, stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär. Vidare kommer du få ett självständigt arbete med frihet under ansvar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Selecta är Europas ledande serviceföretag inom mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer. Selecta finns representerat i 24 länder. I Norden finns Selecta på 45 orter och har ca 700 anställda. Vi erbjuder våra kunder, stora som små, anpassade servicelösningar för kaffe- och varuautomater samt tillbehör och varor till dessa.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 okt
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Poolia