Trimma · Publicerad 16 nov

Arbetet som Beslutsstödskonsult sker i projekt där du tillsammans med kunden arbetar fram nya sätt att analysera och styra kundens verksamhet med hjälp av projektprocesser, rapportering, analyser och prognoser. Som Beslutsstödskonsult arbetar du med att använda den senaste webbtekniken för att visualisera kunders verksamhetsdata, du bygger nya, innovativa och användbara lösningar i gränssnittet mellan tekniken och människan. Din huvudsakliga arbetsuppgift består av att utveckla beslutsstöd i vårt verktyg Insikt genom att identifiera kundernas behov och hitta bra lösningar. Möjlig placering för tjänsten är Umeå, Göteborg, Sundsvall och Örnsköldsvik.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en bakgrund som antingen controller, systemutvecklare, beslutsstödskonsult, affärssystemskonsult eller projektledare. Vi ser gärna att du har en för tjänsten relevant akademisk examen. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystem, Excel, databaser, SQL, rapportering, beslutsstödsystem eller budget-/prognosmodeller. Som Beslutsstödskonsult arbetar du ofta i projektform under stort eget ansvar, vilket innebär att god samarbetsförmåga och social kompetens är viktiga egenskaper hos dig.

Om Trimma

Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT, marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt baserad på standardteknik från Microsoft. INSIKT stödjer hela processen från att sätta mål och planera till analys och målstyrning. Snabbfakta: - Ledande leverantör av beslutsstöd - Positivt resultat under varje verksamhetsår - Utvecklar beslutsstödsprodukten INSIKT - Sysselsätter drygt 50 medarbetare - Arbetar över hela Sverige via våra kontor i Umeå, Sundsvall och Göteborg - Mer än 200 genomförda beslutsstödsprojekt - Handplockad kompetens - Kombination av IT och verksamhet - Etablerat 2003 - Trimma ägs av Visma
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 nov
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia