Wurth Elektronik Sweden AB · Publicerad 11 jan

Säljbolaget Würth Elektronik Sweden AB är en mycket platt matrisorganisation som består av ca 20 personer. Företaget ansvarar för följande marknader; Sverige, Danmark, Norge och Island. Würth Elektronik tillverkar och säljer (ingen tillverkning i Sverige) elektronikkomponenter (induktorer, ferriter, kondensatorer, transformatorer, kontaktdon etc). Försäljningsbolaget Würth Elektronik Sweden AB omsätter ca 40 MSEK i Sverige.

Centrallager för eiSos finns i Tyskland och centrallager för eiCan finns i Frankrike. Würth Elektronik kan oftast leverera sina produkter inom 24 timmar från ordertillfället.

Würth Elektronik är en högpresterande organisation med högt tempo. Det är ett företag där individens insatser märks och också lyfts fram. Företaget är en smidig organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.

A-search rekryterar på uppdrag av Würth Elektronik en säljare till norra Sverige. Din uppgift blir att identifiera, utveckla och bearbeta nya kunder. Arbetet innefattar, strategisk planering, kundbokning och presentation av företagets produktportfölj.

Som Säljare på Würth Elektronik får du:
 • en dedikerad backoffice-styrka som gör din vardag enklare (de hjälper dig med
 • ffertskrivning, produktutskick, rapportering etc)
 • arbeta med ett starkt varumärke som kan leverera högkvalitativa produkter
snabbare än konkurrenterna
 • en gedigen introduktion och kontinuerlig produktutbildning
 • erfarna och dedikerade kollegor
 • karriärmöjligheter i en global koncern
För att trivas, så gillar du resor, utgår från ett hemkontor någonstans i norra Sverige, och självklart är du trygg i rollen som säljare. Att samarbeta känns naturligt för dig då rollen kräver mycket kontakt med såväl kollegor som kunder för att utveckla och upprätthålla affärsmässiga relationer. Du kommer att koordinera kundseminarier, mässor, sambesök med FAE (Field Application Engineers) samt delta i nationella och internationella produktutbildningar.

Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom elektronik eller elektromekanik. Eller så har du ett stort elektronikintresse där du lärt dig massor på egen hand. Du bör kunna föra en dialog på hög teknisk nivå med Würth Elektroniks kunder.

Du som söker har tidigare branscherfarenhet från liknade säljroller. Du har även;
 • Teknikintresse
 • God administrativ förmåga samt förmåga att uttrycka dig på både
svenska och engelska i såväl tal som skrift.

* Goda kunskaper i Officepaketet

Som person tror vi du är:
 • Drivande, självgående, uthållig och ansvarstagande
 • Resultatorienterad
 • Problemlösare
 • Kommunikativ
Lön och anställningsvillkor
Fast månadslön, tjänstebil, ersättning för hemmakontor samt bonus

Ansökan
Välkommen att ansöka via www.asearch.se

Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Lasse Högström på telefon: 0707-640 293 alternativt mejl: lasse.hogstrom@asearch.se
Urval och intervjuer sker löpande, så sänd in din ansökan snarast.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 mars
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga