Häggmark & Söner · Publicerad 5 juli 2021

Om tjänsten
Som Vd hos Häggmark & Söner ansvarar du för att driva verksamheten mot uppsatta mål men även för att i samverkan med styrelse och ägare formulera nya mål och verksamhetsplaner baserade på ägarnas förväntningar. Med ett resultatfokus förväntas du utveckla verksamheten genom att hitta nya vägar och möjligheter till affärer, både i och utanför Värmland, ta ansvar över bolagets produktions- och inköpsfrågor samt effektivisera våra rutiner och arbetssätt.

Du kommer ha fullt ansvar för verksamheten och rapportera till styrelsens ordförande.

För att fortsätta nå framgång i våra affärer har du självklart en tät och god dialog med våra kunder och leverantörer. Samtidigt som du bibehåller engagemanget hos våra medarbetare, genom ett coachande och närvarande ledarskap.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare ledarerfarenhet som platschef eller Vd inom byggsektorn. Du är tydlig och affärsmässig i såväl interna som externa relationer där du värnar om långsiktighet. Du har en god ekonomisk förståelse och en god förhandlingsvana. En av dina styrkor är förmågan att kommunicera verksamhetens mål och visioner samt bryta ner övergripande mål till konkreta aktiviteter. Du är även trygg i ditt ledarskap där du bygger starka team med dina medarbetare men även genom god samverkan och dialog med anslutna entreprenörer.

Vi ser att du har relevant utbildning, gärna inom bygg och har några års erfarenhet från byggbranschen, för att förstå de möjligheter och utmaningar som finns.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Häggmarks är ett byggföretag med bred kompetens och lång erfarenhet där vi projekterar och bygger med stort kundfokus och mot gemensamma mål. Vi bygger det mesta och tar ansvar för hela byggprocessen som totalentreprenör i projekt inom skola, bostäder, industri och handel. Häggmarks är ett byggföretag som genom engagerade och kompetenta medarbetare tar sig an uppgiften med att bygga både stora och mindre projekt med hög kvalité.

Med utgångspunkt i Västra Ämtervik och Värmland ser vi på Häggmarks hela Mellansverige som vårt verksamhetsområde och med målsättningen att utveckla och förnya företaget in i framtiden.

Läs mer om oss på https://haggmark.se/haggmarks/

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Andrea Elfman på 073 509 38 66.

Välkommen med din ansökan senast den 17 augusti.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 aug 2021
Ort
Sunne
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
VD & Koncernchef

Inga fler liknande jobb tillgängliga