TechnoAlpin · Publicerad 12 okt 2021

Vill du vara med och bidra till att alla skidanläggningar har den bästa snön? Vi garanterar dig ett spännande och utmanande jobb i alla väder!

Om tjänsten

TechnoAlpin söker nu dig som trivs i rollen att dagligen möta nya människor i arbetet och som tycker om att arbeta i alla väder. Tjänsten som Servicetekniker hos oss är spännande, utmanande och säsongsbetonad vilket innebär att det under högsäsong förekommer hög arbetsbelastning där även helgarbete kan förekomma. Då tjänsten kräver att du behöver vara på plats vid våra snökanoner söker vi dig som trivs med att vara på resande fot de flesta dagarna i veckan. Resorna är inom både Sverige och Norge.

I tjänsten ingår även att hantera logistik på lagret samt att under vissa tider på året serva och göra klart snökanoner för leverans, självklart i samarbete med andra kollegor.

Vår passion är att hitta de mest framgångsrika lösningarna till våra kunder, vilket genomsyrar hela vårt företag. Vi drivs av ett starkt och familjärt engagemang för att tillsammans arbeta mot uppsatta mål.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av teknik och mekanik/elektronik. För oss är det viktigt att du jobbar med kunden i fokus vilket skapar framgångsrika, långsiktiga och goda relationer. Vidare är du initiativrik, positiv och nyfiken. Att kommunicera såväl skriftligt som muntligt på engelska ser vi att du gör med lätthet. Som person är du noggrann, ansvarsfull och driver självständigt ditt arbete framåt. Du är bekväm i att ta ledningen i en grupp men du kan också samarbeta med och ta stöd av dina kollegor när du behöver.

Vi ser gärna att du är utbildad elektriker och att du har några års erfarenhet av liknande tjänster, gärna med fokus på felsökning av styrsystem och maskiner. Datavana är ett plus då vi jobbar mycket med programmering av snökanoner och styrsystem. Utbildning och introduktion i våra produkter får du självklart löpande.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070–220 62 60 eller Josefine Appel på 076-017 40 25.

Välkommen med din ansökan senast den 27 oktober.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TechnoAlpin drivs av passionen att skapa den bästa snön genom att producera högkvalitativa snösystem och hitta optimala lösningar för skidanläggningar. TechnoAlpin har varit med att designa och bygga skräddarsydda snösystem för skidorter över hela världen sedan 1990. Idag är TechnoAlpin den ledande leverantören på global nivå.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt 2021
Ort
Sunne
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Servicetekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga