Elmo Sweden · Publicerad 6 juli

Det här är ett intressant och omväxlande arbete i ett expansivt och kvalitetsmedvetet företag. Som kvalitetschef på Elmo är du ansvarig för ledningssystem och förbättring av kvalitetsarbetet i fabriken Svenljunga. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar funktionellt till kvalitetschefen i moderbolaget i Italien. I rollen är du ytterst ansvarig för laboratoriet och laboratoriechefen rapporterar till dig. Arbetet innebär kundkontakter och även resor, eftersom en stor del av kunderna är internationella.

Huvudansvaret är att driva ständiga förbättringar av process- och produktkvalitet, upprätta och uppdatera kvalitetsdokument, sammanställa och analysera statistik. Du är också aktiv i utbildningsinsatser samt initierar och driver projekt inom kvalitetsområdet.

Vi söker dig som har ingenjörsexamen och minst fem års erfarenhet av ledande befattning inom kvalitetsavdelning, allra helst från fordons- eller fordonskomponentindustrin. Du har goda kunskaper om metoder och verktyg i förbättringsarbete, t ex core tools, kvalitetssystemen ISO/TS 16949/IATF och ISO14001. Det är en stor fördel om du har drivit certifieringsarbete och du är van att förankra idéer och rutiner.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är stresstålig, strukturerad, analytisk likaväl som informell, kombinerat med affärsmässighet, samarbetsförmåga och teamkänsla. Som person är du drivande och kommunicerar lätt med kollegor i hela företaget. Mycket goda kunskaper i engelska är en förutsättning och övriga språkkunskaper meriterande.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se . Rekryteringsprocessen pågår och vi kompletterar med ytterligare intervjuer i augusti. Vid frågor, kontakta Anna Åkesson 0763-38 87 96 eller Åse Torbjär Granath 0763-38 87 97. (Vi har under semesterperioden till den 10 augusti begränsad tillgänglighet för att svara på frågor.)
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Elmo Sweden AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läder till möbel- och bilindustrin. Av omsättningen på ca 460 MSEK, utgör exportdelen drygt 90 %. Elmo ingår i Rino Mastrotto Group SpA. Antalet anställda är 130 personer i Svenljunga. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO/TS 16949 och ISO 14001. Läs mer på elmoleather.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Maquire Sverige AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga