Azets · Publicerad 28 feb

Har du tidigare erfarenhet från tjänstepensioner, ett väl utvecklat logiskt tänkande och mycket goda kunskaper i Excel? Då kan arbetet som Pensionsanalytiker på IDUR passa dig.

IDUR Information AB är arbetsgivarens part inom tjänstepensioner och sköter idag administrationen av tjänstepensioner för närmare 100 000 personer per månad. IDUR: s analystjänst ger arbetsgivaren svar på om pensionsavtalet följs och rätt avsättning till pensioner görs genom kontroll och revision av företagets tjänstepensioner.

Du kommer att arbeta i ett team som i dag består av 3 personer där analys och revision av tjänstepensioner både för befintliga administrationskunder och som konsultuppdrag kommer att vara dina huvudsakliga arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter:
  • Genomföra analyser inom tjänstepensionssektorn både på befintliga och nya kunder.
  • Självständigt sammanställa och genomföra presentationer.
  • Bedriva aktiv omvärldsbevakning på tjänstepensionsmarknaden avseende förändringar i lagar och kollektivavtal.
  • Implementation och driftsättning.
  • Genomföra konsultuppdrag.
  • Felsökning.
  • Medverka till merförsäljning.
  • Alla i övrigt förekommande arbetsuppgifter på IDUR: s analysavdelning.
Vem är du?
För att passa till arbetet på analysavdelningen bör du som person vara noggrann, positiv och gilla att ta ett helhetsansvar. Du bör även ha mångårig erfarenhet från tjänstepensionsmarknaden och kollektivavtalade försäkringar samt gärna ha kunskaper om lönesystem och dess uppbyggnad. Viktigast är dock att du besitter en god analytisk förmåga. Vi tror att du har minst utbildning på gymnasienivå, gärna även eftergymnasial utbildning i statistik, ekonomi eller matematik. Vi behöver dig som trivs med ett självständigt arbete där kunden är i fokus. Självklart kan du svenska och även gärna engelska flytande i både tal och skrift.

Intresserad?
Har du frågor eller fungeringar? Kontakta Petra Borin på 073 514 42 03.
Vi kallar till intervjuer löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 mars
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Azets Insight AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga