Corporate Apartments · Publicerad 8 nov 2021

Om rollen

Vi vill utöka vårt befintliga säljteam med en ny positiv och resultatinriktad kollega!

I rollen som Account Manager (AM) kommer din främsta uppgift vara att säkerställa beläggningsgraden och uppnå de överenskomna budgetmålen. Detta gör du genom att löpande kontakta både befintliga och potentiella kunder som kan ha behov av bolagets tjänster och sälja in dessa. Arbetet sker främst via telefon och mail, men ibland även i form av fysiska möten och visningar i mån av tid. Det är viktigt att notera att det inte är en utesäljarroll, utan snarare lämplig för dig som gillar flexibiliteten och effektiviteten som kommer av att arbetsinsatsen huvudsakligen sköts från ett skrivbord.Kunderna kommer oftast från utlandet, och ditt jobb blir att erbjuda dem bra och uppskattade boendelösningar när de genomför sina projekt i Sverige. För att vara framgångsrik i rollen krävs därför att du känner dig bekväm i att arbeta både på engelska och svenska (tal och skrift). Som AM kommer du arbeta proaktivt och strukturerat för att hjälpa kunderna i god tid med deras boendebehov. Processerna kan ha både längre och kortare cykler, så du har alltid ett flertal processer igång samtidigt. Du bör därför gilla att arbeta strukturerat i CRM för att ha koll på alla aktiviteter och för att undvika att tappa någon återkoppling mellan stolarna.

Tillsammans med säljansvarig sätter du upp delmål och bestämmer upplägg för säljprocesserna. Vi ser gärna att du kommer med kreativa idéer och vågar tänka utanför ramarna vad gäller affärer och upplägg. Inom säljteamet pågår ett ständigt nära samarbete och bollande, samtidigt som alla har ett eget ansvar för sina kundkontakter och pågående processer.

Du kommer att utgå från kontoret i Arninge i Täby, där du sitter med nio andra kollegor varav fyra i säljorganisationen, men när du är varm i kläderna är det även möjligt att jobba hemifrån på deltid.

I rollen som AM på Corporate Apartments ingår olika typer av arbetsuppgifter och ansvarsuppgifter. Nedan är ett par exempel på uppgifter som ska prioriteras för att nå framgång:
 • Säkerställa beläggningsmål i enlighet med gällande prislista samt uppnå försäljningsbudget.
 • Vårda och hålla god relation till befintliga kunder. Hålla kontakt under pågående bokningar för att säkerställa nya behov, förändringar, etc.
 • Prospektera efter nya kunder.
 • Säkerställa att aktiviteter/information läggs in i CRM-systemet och bokningssystemet.
 • Hålla dig uppdaterad kring nyheter och förändringar inom byggsektorn.
 • Besöka branschmässor och vid behov resa till kunder.
Corporate Apartments lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker en person som kan komplettera vårt konstruktiva och positiva team. Vi tror att rätt person har följande profil, nedan uppdelat på formella krav och personliga egenskaper.

Kvalifikationer:
 • Du har minst 3 års erfarenhet från relationsbyggande B2B-försäljning via telefon.
 • Du har tidigare vana från roller där effektivitet och hantering av flera parallella processer har krävts.
 • Du är mogen i din yrkesroll och förmåga att vara självgående, lösningsorienterad och problemlösande.
 • Du har mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
 • Du får gärna ha jobbat mot byggsektorn eller med boendeuthyrning tidigare, det är meriterande men inget krav.
Karaktärsdrag:
 • Du är en driven och ansvarstagande person med ett gott affärssinne. Du har ett stort intresse av att göra affärer där du får möjlighet att komma upp i större volymer.
 • Du är effektiv, noggrann, strukturerad och tydlig.
 • Du är trygg i dig själv och tar egna initiativ för att komma framåt i dina affärer och säljprocesser. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare.
 • Du värdesätter att ha en kontinuerlig och god dialog med dina kunder.
 • Du är serviceinriktad och har en positiv attityd mot såväl kunder och leverantörer som kollegor.
 • Du är utåtriktad och duktig på att snabbt skapa kontakt med olika typer av människor för att därefter omvandla dem till långsiktiga relationer.
Varför välja Corporate Apartments som arbetsgivare?
 • Det är spännande att arbeta i en händelserik bransch med stor framtidspotential! Det finns en stark efterfrågan på bolagets tjänster.
 • Det är kul att vara en del av ett seriöst och växande bolag med goda utvecklingsmöjligheter och stor påverkansgrad! Företaget ser positivt på förändring och förbättring, så nya idéer och tankar är alltid välkomna.
 • Det är härligt att gå till en bra och trevlig arbetsplats med goda villkor, härliga kollegor och positiv stämning! Ledningen är mån om sin personal och erbjuder en mindre arbetsplats med högt i tak och stark teamkänsla.
Corporate Apartments har ett samarbete med Kraftsam så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.

För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på liza.diakova(@)kraftsam.se eller mango.dahlstrom@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Corporate Apartments hyr ut möblerade lägenheter och villor till företag (endast B2B) på många orter i Sverige. Målgruppen är företag inom bygg- och entreprenadbranschen, med arbetslag som behöver någonstans att bo under arbetsprojekten. Bolaget har i dag drygt 240 boenden som hyrs ut under varierande hyresperioder, oftast ett par månader, s.k. longstay. Corporate Apartments har för närvarande 17 anställda och söker nu ytterligare en säljkollega till huvudkontoret som är beläget i Täby. Företaget har varit på en tillväxtresa de senaste åren och vill fortsätta utvecklas. För rätt person finns goda provisionsmöjligheter och chans att växa internt för den som vill stanna på längre sikt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec 2021
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga