Furuparken Fastigheter · Publicerad 15 apr 2019

Till vår uppdragsgivare Furuparken Fastigheter AB söker vi nu en fastighetsutvecklare som vill växa och utvecklas! Furuparken Fastigheter AB är ett fastighetsbolag med utgångspunkt i Täby som arbetar med förvaltning och utveckling av fastigheter. De äger och förvaltar idag fem fastigheter. Det här är rollen för dig som vill vara med på resan att dubblera verksamheten och ta företaget till nästa nivå. I takt med att företaget expanderar bygger du upp en organisation och agerar VD. Du rapporterar direkt till styrelsen.

Om tjänsten

Den här rollen kommer ha sitt fokus på att expandera och förädla fastighetsbeståndet och således få bolaget att växa. Idag består beståndet av bostäder, industrilokaler och vård-och omsorgsbostäder och uppgår till ett värde av 200 miljoner. På sikt kommer rollen att breddas då du i takt med expansionen bygger upp en organisation och agerar VD med tillhörande ansvarsuppgifter.

Du kommer med stöd av styrelsen driva affären mot investeringsbeslut för att bredda fastighetsbeståndet. Du kommer förvärva fastigheter direkt eller i bolagsform och arbeta med detaljplanearbeten och tecknande av hyresavtal med hyresgäster. I rollen kommer du att förvalta och utveckla bebyggda fastigheter med utvecklingspotential i alla dess skeden. Du kommer att arbeta från processen vid köp och förädling av fastigheter, till färdigställande och förvaltning av bostäder, kontor samt vård-och omsorgsbostäder.

Rollen är till en början placerad i Täby, men placeringsorten kan på sikt vara flexibel.

Är det här du?

I den här rekryteringen söker vi efter en person som vill ta nästa steg i karriären och ta ett helhetsansvar. Vi söker dig som har erfarenhet av fastighetsutveckling, gärna från ett fastighetsbolag, där du arbetat med ackvisition-och investeringskalkyler och kan detaljplansprocessen. Vi ser att du har erfarenhet av detta i minst fem år. Har du dessutom erfarenhet från bolagsformalia ser vi det som meriterande. Då du på sikt kommer att leda andra är tidigare erfarenhet som ledare/chef också ett plus.

Du har relevant universitets- eller högskoleexamen inom företagsekonomi, fastighet eller motsvarande, alternativt längre relevant arbetslivserfarenhet.

Du behärskar svenska i tal och skrift och kan kommunicera på engelska.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är ansvarstagande och har en förmåga att skapa förtroende. Du ser helheten och kan planera långsiktigt när du fattar dina beslut. Vidare har du ett starkt resultatdriv och gillar att se saker växa men tappar för den delen inte fokus på ett långsiktigt förvaltande. Du är social och har inga problem att initiera kontakter i tidiga skeden. Därtill har du en analytisk förmåga och ett företagsekonomiskt tänk.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Furuparken Fastigheter med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Fastighetsutveckling, ackvisition, Norrort , affärsutveckling, förhandling
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Furuparken köper, utvecklar och förvaltar fastigheter. Idag består beståndet av både bostäder och industriella lokaler. Vår affärsidé är att genom egen kompetens förvalta och utveckla bebyggda samt obebyggda fastigheter med utvecklingspotential i alla dess skeden. Från processen vid köp och förädling av mark, till färdigställande och förvaltning av bostäder, kontor samt vård- och omsorgsbostäder.

För mer info om Furuparken Fastigheter och deras arbetssätt är du välkommen att besöka deras hemsida http://www.furuparken.biz/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 feb 2020
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler jobb från Furuparken Fastigheter tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga