Inrego · Publicerad 12 mars 2020

Inrego jobbar med återanvändning av IT-produkter vilket förenklat innebär att vi köper in, fixar till och säljer vidare begagnade datorer, mobiler och andra IT-produkter. Hos oss blir du en del av ett företag i förändring som växer i snabb takt där engagemang, prestigelöshet och hjälpsamhet är självklarheter i vardagen för att vi ska ta oss framåt tillsammans. Vi letar nu efter en administrativ koordinator till vårt inköps-team som jobbar mot den globala marknaden, en roll som ställer krav på struktur, noggrannhet, spindeln-i-nätet-kompetens och god kommunikationsförmåga. Tjänsten är ett vikariat på ca ett och ett halvt år.

Om rollen
Som administrativ koordinator samarbetar du med inköps-teamet som tillhör Inregos globala verksamhet och stöttar dem i olika administrativa uppgifter. Ett visst samarbete sker även med kollegorna i lager- och produktionsverksamheten när det gäller samordning av inkommande affärer och planering kring dessa. Du har även det övergripande kontorsansvaret för Inrego Global där ca 40 personer arbetar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
  • Redigering av försäljningslistor
  • Ta fram underlag för rapportering av exempelvis lagerstatus och inköpssiffror
  • Ansvara för fraktbokning och sköta kommunikation med leverantörer och transportbolag utanför Sverige
  • Övergripande kontorsansvar för Inrego Global. Ha nära kontakt med Office Managern på systerbolaget Inrego Norden för att samordna inköp av kontorsmaterial, planering av interna events m.m.
Dig som vi letar efter
Det här är en roll som passar dig som gillar jobba med flera olika processer och uppgifter parallellt, för dig som identifierar sig med att vara "spindeln i nätet". Du trivs som bäst när du får arbeta strukturerat och har inte några problem med att planera, lägga upp och prioritera ditt arbete. Eftersom rollen innebär samarbete med många olika kollegor är det viktigt att du är en kommunikativ och flexibel person. Det förekommer perioder med arbetstoppar vilket ställer krav på att du är noggrann med att hålla deadlines och klarar av att stundvis arbeta under ett högt tempo.

Det är även viktigt att du har...
  • Arbetat i Excel och har grundläggande kunskaper i programmet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande:
  • Förståelse för en dators hårdvara
  • Erfarenhet av att göra transportbokningar av sändningar utanför Sverige
Om oss

På Inrego jobbar vi med återanvändning av IT-utrustning. Bara i fjol såg vi till att 300 000 enheter kom till återanvändning, på så sätt förlänger vi livslängden på produkterna och ser till att använda jordens resurser på ett bättre sätt. Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och det är vi stolta över att driva på, speciellt i det konsumtionssamhället som vi lever i idag. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Mer information om oss hittar du längre ner på den här sidan samt på vår hemsida.

Omfattning: Heltid, vikariat fram till oktober 2021 med chans till förlängning

Tillträde: April 2020, datum enligt överenskommelse
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 samt informationssäkerhet ISO 27001.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 maj 2020
Ort
Täby
Anställning
Vikariat
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga