Inrego · Publicerad 11 feb

Inrego växer snabbt - och för att lyckas fortsätta vara bäst på det vi gör behöver vi se till att ständigt utveckla och förbättra våra system, både internt men också externt för att kunna möta kundernas krav på enkelhet och integrering. Som backend-utvecklare hos oss kommer du ha riktigt goda möjligheter att påverka avdelningens, företagets och din egen utveckling.

Du kommer att arbeta i ett team som idag består av Utvecklingschef, tre utvecklare samt tekniker som ansvarar för den interna IT-driften. I och med vår nya satsning på digitalisering så kommer teamet att bli större på både frontend och backend och bli en ännu viktigare del i vår gemensamma marsch framåt.

Mycket goda kunskaper i
 • Node.js
 • GraphQL
 • MySQL
 • MSSQL

Din Profil

 • Erfarenhet av backend-programmering
 • Strukturerad med driv och engagemang
 • Noggrann och ansvarstagande
 • Lätt att förstå och att sätta sig in i processer och arbetsflöden
 • Erfarenhet av att bygga interna applikationer
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Positiv, leveransfokuserad och ödmjuk
Om oss

Inrego är ett företag med tydliga värderingar och en företagskultur som präglas av ständig utveckling, öppenhet och nytänkande. Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och det gör vi genom att hjälpa företag med återanvändning. Förra året processade vi mer än 300 000 datorer, mobiler, skärmar och plattor. Vi är idag ca 140 medarbetare och anställer regelbundet fler. Vår vision är att bli störst i Europa, och vi är på god väg.

Kolla gärna in vår video som du hittar på: https://www.youtube.com/watch?v=Mee-J2PXjXA

Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 240 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 3 200 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp nästan 13 000 lägenheter.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO-9001, miljö ISO-14001, arbetsmiljö OHSAS 18001 samt informationssäkerhet ISO 27001.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 feb
Ort
Täby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga