Inrego · Publicerad 25 maj 2020

Vill du arbeta på ett snabbväxande företag i IT-branschen och bidra till ett mer hållbart samhälle? Inrego är ett företag med tydliga värderingar och en företagskultur som präglas av ständig utveckling, öppenhet och nytänkande. Nu letar vi efter en fransktalande Account Manager till vår Utlandsavdelning.

Dina arbetsuppgifter
Som kundansvarig IT-säljare på Inregos utlandsavdelning gör du B2B-affärer och bygger långsiktiga relationer med internationella kunder och partners i över 70 länder. Du kommer att arbeta med ansvar för hela affären, allt från förhandling, logistik till avslut och uppföljning och med tiden även resa för att stärka kundrelationerna.

Inledningsvis handlar arbetet till stor del om nykundsbearbetning på både nya och befintliga marknader. Det långsiktiga målet är att ha cirka 20 konton som omsätter 25-35 miljoner per år. Du kommer att ingå i ett erfaret team, som är marknadsledande och som ny kundansvarig tilldelas du en fadder som stöttar och ger råd under den första tiden.

Din profil
  • Du kan hålla en konversation på franska
  • Tekniskt intresserad
  • Tidigare erfarenhet av att jobba i Excel
  • Positiv, driven och lösningsorienterad
  • Förmåga att hålla flera bollar i luften och kunna prioritera
  • Erfarenhet av försäljningsarbete
  • Du är lyhörd inför dina kunders behov och uttrycker dig väl på engelska och svenska i tal och skrift.
Vi tror att du har ett allmänt intresse för IT och en ungefärlig förståelse för hur en dators hårdvara fungerar. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i Navision och med utlandsförsäljning.

Om oss
På Inrego jobbar vi med återanvändning av IT-utrustning. Bara i fjol såg vi till att 300 000 enheter kom till återanvändning, på så sätt förlänger vi livslängden på produkterna och ser till att använda jordens resurser på ett bättre sätt. Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och det är vi stolta över att driva på, speciellt i det konsumtionssamhället som vi lever i idag. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Mer information om oss hittar du längre ner på den här sidan samt på vår hemsida.


Omfattning:
Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)

Tillträde: Augusti 2020
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 samt informationssäkerhet ISO 27001.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 juli 2020
Ort
Täby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager
Visa var

Inga fler jobb från Inrego tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga