Inrego · Publicerad 27 dec 2019

Har du en passion för att bygga starka kundrelationer och älskar att göra affärer? Önskar du samtidigt att du hade en roll där ditt arbete bidrog till en bättre miljö? Då behöver du inte leta vidare, här har du rollen för dig! Som Key Account Manager på Inrego hjälper du organisationer att stärka sitt hållbarhetsarbete genom att se till att deras IT-produkter kommer till återanvändning.

Om rollen

Visste du att det går åt 1,8 ton råvaror, kemikalier och energi för att producera en enda dator? Trots det byter vi ändå ut datorer, mobiler och andra IT-produkter betydligt snabbare än vad som egentligen är nödvändigt. I rollen som Key Account Manager förmedlar du tjänsten återanvändning av IT-utrustning till stora organisationer runt om i Sverige och får på så sätt möjlighet att köpa in datorer och andra IT-produkter som ska bytas ut. Produkterna går till återanvändning vilket minskar förbrukningen av jordens resurser och stärker våra kunders hållbarhetsarbete med konkreta koldioxidbesparingar.
  • Du har ansvar för hela försäljningsprocessen och utvecklingen av affärer.
  • Du jobbar mot både befintliga och nya kunder, mycket fokus ligger på prospektering.
  • Du blir en del av ett team om fyra personer och kommer ha stora möjligheter att själv styra ditt arbete.
Dig som vi letar efter

Förutom att du har ett engagemang för att jobba med miljö- och hållbarhetsfrågor är du en person som har en kreativ och positiv energi som smittar av sig på både kollegor och kunder. Du är målinriktad, analytisk och duktig på att själv planera och lägga upp ditt arbete. Samtidigt är du flexibel och trivs med att jobba i en föränderlig miljö. Du gillar att träffa nya människor och är en skicklig relationsbyggare.

Kvalifikationer
  • Minst tre års erfarenhet inom relationsskapande försäljning där du jobbat mot större organisationer
  • Van vid att jobba med att ha helhetsansvar för dina kunder
Eftersom vi jobbar mot svenska kunder är det även viktigt att du kan flytande svenska i tal och skrift. Det är också en stor fördel om du har B-körkort.

Om oss
Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och genom återanvändning skapas konkreta miljövinster. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter. Vi växer snabbt och är idag ca 150 medarbetare.

Mer information om oss hittar du längre ner på den här sidan samt på vår hemsida.

Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)

TillträdeOmgående enligt överenskommelse
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inrego - en cirkulär affärsmodell
Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.

Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Företaget är certifierat genom kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 samt informationssäkerhet ISO 27001.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 feb 2020
Ort
Täby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga