Konfidentiell · Publicerad 28 sept

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker nu en engagerad och driven Exportkoordinator för uppdrag hos vår kund som är ett ledande tillverkningsföretag inom elektronikindustrin. Uppdraget löper på minst 6 månader och tjänsten är placerad i norra Stockholm.

Ansvar
Hos vår kund är dina huvudsakliga arbetsuppgifter transportbokning, tullhantering, fakturering, förhandlingar, problemlösning och stöttning i transportfrågor till övriga organisationer. Du kommer själv att planera och ansvara för transporter av projekt och se till att dessa är i linje med projektets förväntningar och gällande regelverk. Ansvaret sträcker sig från planering till färdig leverans och fakturering.

Arbetsuppgifter:
  • Planera transporter i samråd med projektgruppen
  • Begära offerter för transport, inköp av transporter och vara ansvarig för kostnadsuppföljning
  • Ansvara för och administrera export-, import- och tulldokumentation samt övrig transportdokumentation
  • Ordna transporter såsom exporter, importer, tredjepartssändningar, internt mellan lager och tungtransporter
  • Driva kontinuerliga förbättringar både i den egna rollen samt relaterade processer
  • Planera packning och leverans av produkter
  • Handläggande av remburser
Erfarenheter
För att trivas hos vår kund ser vi att du är en driven och prestigelös person som har god förmåga att arbeta i en organisation med högt tempo och har en hands-on approach.

Du har en eftergymnasial utbildning inom logistik, har vana att arbeta med export och tullfrågor samt behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. God datatorvana är ett krav och vana att jobba i affärssystemet Movex ERP är meriterande. Vidare är du noggrann, analytisk samt har en positiv inställning och ser möjligheterna istället för problemen.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida, http://Valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar löpande varför tillsättning kan komma att ske tidigare. Har du frågor så kontakta gärna Olof Widmark på 070-786 80 99

Sökord: logistik upphandling inköp strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand export
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga