Konfidentiell · Publicerad 9 mars 2021

ValueOne söker en driven Senior Supply Chain Manager för ett 12 månader långt konsultuppdrag på ett tillverkande företag norr om Stockholm. Uppdraget börjar i slutet av maj.

Om rollen
Uppdraget som Senior Supply Chain Manager innebär ansvar för företagets globala transporter samt för strategier rörande inkommande och utgående leveranser. Du kommer att leda och samarbeta med olika globala team, driva projekt inom supply chain samt delta i upprättandet av en global 3PL-lösning.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av supply chain på en global nivå med gedigna kunskaper inom supply chain management. Vi ser gärna att du har någon form av akademisk utbildning inom området, exempelvis ekonomi, teknik eller supply chain. För att du ska bli aktuell för rollen krävs att du har bevisat goda projektledarkunskaper samt god kännedom om strategier och implementering av 3PL-lösningar. Uppdraget kräver även att du har goda kunskaper om regler och rutiner kring transport och export.

I den här rollen ser vi dig som har gjort ett liknande arbete förut. Rollen ställer krav på att du har ett starkt eget driv och är självgående. Vidare värdesätter vi god analytisk förmåga och ett resultatdrivet arbetssätt. Du är en person som har lätt för att samarbeta med andra, du är tydlig i din kommunikation och ditt ledarskap.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga