Placera Personal AB · Publicerad 21 okt

Vår kund är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. De erbjuder hyreslösningar som förenklar kundernas verksamhet. Bland kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner. Kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Den här tjänsten är placerad i Täby.

Om tjänsten
Som uthyrare på kundcentret Täby kommer du arbeta med att hyra ut maskiner och material. Du är kundens kontaktperson, rådgivare och problemlösare. Du tar emot beställningar per telefon och möter kunder över disk. Administrativa uppgifter så som registrering i verksamhetssystemet ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer även arbeta med att ta emot maskiner och material som kommer i retur från kunder samt inköp av försäljningsmaterial mm.

Du blir anställd av Placera Personal de första 6 månaderna, därefter finns stora möjligheter att anställningen går över till vår kund.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som uthyrare behöver du:
  • ha en hög servicevilja
  • vara förtroendeingivande och utåtriktad
  • vara bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.
Du är ansvarsfull i ditt arbete och förstår att säkerhet och hållbarhet är mycket viktigt. Du har affärsfokus och är resultatinriktad och vill arbeta mot högt satta mål. Du ser dig själv som en driven lagspelare och trivs med att arbeta grupp, men du bör också kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt och strukturerat. Vi söker dig som har en positiv inställning, är uthållig och som gärna vill utvecklas.

Har du tidigare erfarenhet inom försäljning eller bygg eller närliggande bransch är det ett plus.

Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning
  • God maskinkännedom och teknisk grundkompetens.
  • B-körkort och datorvana är ett krav.
  • Du bör även ha god lokal kännedom.
  • Vi ser gärna att du är kommunikativ och kan uttrycka dig på svenska och engelska både tal och skrift.
  • Meriterande: truckkort
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök tjänsten omgående. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsätta före sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga