Vitabalans Oy · Publicerad 19 jan

Letar du efter en givande roll i en internationell miljö? Drivs du av att skapa affärer och hantera kundrelationer? Är du en entreprenöriell ledare som drivs av att sätta ett välrenommerat varumärke på kartan? Då är det här rätt tjänst för dig!

Barona söker nu dig, en erfaren och självgående Sales & Marketing Manager för vår kund, finska bolaget Vitabalans Oy, som har två bolag i Sverige; Birger Ledin AB i Skövde och Vitabalans AB i Täby.

Vi letar efter en Sälj & Marknadsansvarig som kommer att ansvara för bolagens försäljning av kosttillskott och receptfria läkemedel till dagligvaruhandeln i Sverige. Kontoret finns i Täby och du utgår antingen därifrån eller hemifrån. Med dig på resan kommer du att ha hjälp av en marknadsassistent i Sverige samt stöttning av finska och nordiska kollegor.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:
  • Budget- och resultatansvar
  • Försäljnings- och marknadsansvar
  • Rekrytering samt introduktion av nya medarbetare (säljare)
  • Nära samarbete med kunder och leverantörer
  • Upprätthållande av befintliga kundrelationer samt utveckla nya kunder genom att hitta lämpliga lösningar för kundernas behov.
  • Affärsutveckling
  • Produktion- & lageransvar
Du arbetar målmedvetet och säkerställer att den budgeterade försäljningen och resultatmålen uppfylls iSverige. I arbetet ingår en hel del kundbesök och detta förutsätter att du har goda möjligheter till resor samt att du har körkort. Du kommer även att närvara vid olika event som representant för Vitabalans.

För att lyckas i rollen krävs tidigare erfarenhet av företags- och kundförsäljning inom dagligvaruhandel samt en engagerad och positiv inställning till försäljning och att bygga långvariga relationer med kunder. Du har goda kunskaper inom svenska och engelska i såväl tal och skrift, har en god social förmåga samt är en energisk medarbetare som gillar att arbeta självgående.

Du får en omfattande introduktion samt stöd av erfarna kollegor. Dessutom erbjuds du en konkurrenskraftig lön och attraktiva förmåner.

Ansökan

Första omgången av intervjuer kommer att genomföras via RecRights videoverktyg där du som vald kandidat får möjlighet att presentera dig närmare.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för mer information, vänligen kontakta:

Rekryterare | Sara Stecksén | sara.stecksen@barona.se

VITABALANS.

VITABALANS Oy är en finländsk, privatägd läkemedelsfabrik som grundades år 1980. Omsättningen uppgår till omkring 27 miljoner euro.

Företaget har ett mycket brett produktsortiment med receptbelagda läkemedel, receptfria läkemedel egenvårdsprodukter samt veterinärprodukter. Alla produkter är resultatet av egen produktutveckling. Produktionen och produktregistreringen är förlagd till Tavastehus, Finland. Produktionen sker i tre fabriker: en för läkemedel, en för kosttillskott och en för produkter som innehåller mjölksyrebakterier.

För närvarande sysselsätter Vitabalans Oy omkring 170 personer, av vilka 60 tjänstgör i dotterbolag utanför Finland.

Här hittar du mer information: http://www.vitabalans.com/

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; Sales; Manager; Marketing; Daglivaruhandeln; Kosttillskott; Vitaminer; KAM; Key Account; Manager;
+ Läs mer om jobbet