Prime Care · Publicerad 18 okt

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Vi söker en personlig assistent till en pojke men du blir anställd av Prime men uthyrd till en av våra kunder.
Pojken bor i Tobo, du bör ha bil så du kan ta dig till jobbet.

Arbetsuppgifter

Glad och social kille med multihandikapp söker aktiva, glada och trygga assistenter som uppskattar ett omväxlande och händelserikt arbete. Den vi söker personlig assistent till en snäll, framåt och aktiv pojke på 13 år med cp skada.Han tycker om musik, att bada och åka skridskor, titta på film, sin i-pad samt det mesta som andra barn gillar även om han behöver hjälp att genomföra aktiviteterna. Han har inget eget språk utan kommunicerar via kroppsspråk och tecken som stöd. Som assistent arbetar man nära honom med full uppsikt under hela passen. Du kommer bli en del av ett arbetslag med högt i tak, som trivs med varandra och med sitt jobb och känner sig trygga i sin roll och med sina arbetsuppgifter.

Vem är du?

Det är en stor merit om du är utbildad undersköterska, eller om du arbetat som personlig assistent tidigare och har den erfarenheten. Även andra vårderfarenheter inom andra vårdarbeten är meriterande.Det är bra om du har körkort.

För mera information om tjänsten vänligen kontakta nadia.ismail@prime.se
Skicka in din ansökan redan idag, uppdraget startar omgående och är på timmar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se

Sökord: Undersköterska, Vårdbiträde, USK, VB, Hemtjänst, äldreboende, personlig assistent, extra,
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt
Ort
Tierp
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg
Rekryteringen hanteras av
Prime Professional AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga