Academic Work · Publicerad 8 juni 2021

Vi letar efter nästa IT-tekniker till NOTE i Torsby! I denna roll får du möjlighet att påverka och effektivisera företagets IT-miljö såväl operativt som strategiskt. Du kommer att vara en viktig del i organisationen lokalt, samtidigt som du bidrar till företagets globala vision om att vara kundens självklara tillverknings- och logistikpartner. Sök redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

NOTE är en ledande nordeuropeisk tillverknings- och logistikpartner för tillverkning av elektronikbaserade produkter. På anläggningen i Torsby är man specialiserad på tillverkning av produkter som verkar i tuffa miljöer och att ta fram välfungerande testlösningar. Nu behöver man lokalt i Torsby en IT-tekniker med ambitionen att kunna påverka, viljan att förändra och intresset för IT.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos NOTE.

Du erbjuds
 • En tjänst där där du får möjligheten att använda din kunskap och styrka inom IT till att vara en viktig del framåt i både stödet till kollegor samt utveckling inom IT-driften.
 • Möjligheten att arbeta på en tillverkningsenhet som erbjuder service för hela produktlivscykeln med avancerade ingenjörstjänster, förproduktion och industrialiseringstjänster. Alltifrån NOTE Lab, flexibel serieproduktion av kretskort (PCBA), kompletta produkter och inkapslingar samt eftermarknadstjänster.
Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker ingår du i företagets centrala IT-team tillsammans med sju andra tekniker. Din roll är att på plats på anläggningen i Torsby vara lokalt ansvarig för support och drift av IT-miljön. Du kommer att fungera som en stödfunktion för dina kollegor och servicedesk med allt från enkla supportärenden till svårare drifts- och nätverksproblematik.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för installation och support av servrar, nätverk, telefoni, switchar och routrar.
 • Stötta kollegor och servicedesk i den dagliga IT-driften.
 • Koordinera leveranser och förändringar för att säkerställa en god IT-leverans på kort och lång sikt.
 • Bidra proaktivt med input till strategier och policies.
Arbetet är varierande och utvecklande. Du kommer att vara en viktig del i arbetet för att hitta förbättringsområden för hela det operativa IT-arbetet.

Vi söker dig som
 • Har 2-3 års erfarenhet av en liknande roll, exempelvis IT-support, helpdesk eller servertekniker.
 • God kompetens avseende Microsofts produkter både på server/ klient.
 • God kompetens inom systematisk felsökning och felavhjälpning genom hela IT-miljön.
 • Grundläggande kompetens avseende Active Directory samt kringhörande tjänster så som DNS, DHCP, File/ Print.
 • Talar och skriver obehindrad svenska och engelska då dessa språk förekommer i kommunikation internt och externt.
 • Har B-körkort.
Det är meriterande om du

* Innehar CCNA eller CCNP certifiering.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Som person är du en problemlösare som trivs i en miljö där förutsättningarna och ramarna förändras snabbt. Du drivs av att lösa såväl vardagens uppstådda situationer som de mer strategiska utmaningarna. Eftersom din primära uppgift som IT-tekniker är att bistå dina kollegor med support, så är din service- och samarbetsförmåga avgörande för att resultat ska uppnås. Detta innebär att du som person har lätt för att skapa goda relationer bland dina kollegor, men också förstår vikten av ett tätt samarbete internt för att effektivisera de utmaningar du ställs inför.

Vidare menar vi att en IT-tekniker hos NOTE behöver vara en initiativtagare som kan se utmaningarna med proaktiva ögon och agera såväl snabbt som noggrannt. Då du ingår i ett globalt IT team med andra tekniker finns det goda möjligheter för dig att lära och inhämta kompetens från denna grupp. I din roll arbetar du resultatinriktat för att nå såväl organisationens centrala målsättningar, som de lokalt uppsatta riktlinjer och mål i Torsby.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid.
 • Lön: Fast lön.
 • Placering: Torsby.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Torsby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga