Kemet Electronics AB · Publicerad 14 sept

Kemet Electronics har fortsatta framgångar på marknaden som ökar fokus på utveckling av produktionsverksamhet och produktionsprocesser. Vi söker dig som brinner för förbättringsarbete och vill vara motorn i vårt förbättringsarbete, produktions- teknikutveckling.

Tjänsten som Förbättringsledare/Produktionstekniker är en nyckelroll i ett internationellt företag där du får stora möjligheter att påverka både din egen, som verksamhetens utveckling.

Arbetsuppgifterna är varierande och med stor bredd. Du rapporterar till företagets Produktionschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och driva processutveckling, metodutveckling och ständiga förbättringar i produktionsverksamheten
  • Projektledning för investeringar, teknikutveckling och automatisering.
  • Produkttester.
  • Support till organisationen i produktionstekniska frågor och förbättringsarbete.
Kvalifikationer:

Vi vill att du har lämpliga teoretiska kunskaper och några års erfarenhet av framgångsrikt förbättringsarbete och produktionstekniskt arbete inom tillverkningsindustrin. Vi förutsätter att du är en bra projektledare och har en "verktygslåda" med förbättringsverktyg där Six sigma är extra meriterande. Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas i tjänsten. Du drivs av utveckling och är skicklig på att omsätta utvecklingsmöjligheter i konkreta aktiviteter.

För att lyckas i rollen behöver du vara en stark och kommunikativ ledare med förmåga att skapa engagemang och delaktighet hos alla medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar Kemet med med Codeq. Information om tjänsten lämnas av Christer Johansson, 0393 - 77 99 95.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid, flextid.

Placeringsort: Gränna

Välkommen med din ansökan på engelska senast 28 sep.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga