VA-Gruppen · Publicerad 21 aug 2019

Ansvarsområden
Som Arbetsledare hos VA-Gruppen kommer du att tillsammans med erfarna Platschefer och Projektingenjörer arbeta med hela processen inom VA arbeten. Detta gäller allt från att vara med när affärerna skapas, och då genom att med löpande kontakter med kunderna räkna på arbeten, upprätta kalkyler utifrån bygghandlingar och förfrågningar, följa upp olika projekt, medverka i inköpsarbetet och förhandla med leverantörer. Du kommer att bli en del av ett starkt team och arbeta nära alla delar av verksamheterna. Arbetet erbjuder varierande och stimulerande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter
  • Medverka i arbetsledning och planering av VA projekt
  • Skicka förfrågningsunderlag
  • Medverka för framtagning av färdigt anbudsunderlag
  • Start och uppföljning av mark & VA projekt.
Utbildning
Högskole-, Universitets- eller Yrkesutbildning inom Byggteknik, alternativt förvärvat sig motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som Arbetsledare inom antingen Mark & VA eller inom Bygg.

Personliga egenskaper
Vi söker en jordnära person med en positiv och ödmjuk inställning. Du är van vid att arbeta mot uppsatta mål och mån om att leverera ett gott resultat. Vidare är du noggrann, samarbetsvillig och en person som gärna bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen.

Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och driven. Du har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Herrlander på 0723-959106 eller johanna.herrlander@asearch.se
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
VA-Gruppen är en koncern som består av fyra stycken företag verksamma inom områdena underhåll, VA-arbete, vägbygge, markarbete och exploatering. Bolagen har många års erfarenhet inom entreprenadbranschen och är verksamma över hela Skåne.

I verksamheten ingår följande bolag;
  • Jönssons Sydgräv i Trelleborg AB - huvudkontoret i Trelleborg
  • Bröderna Jönssons Lyft & Transport AB - huvudkontoret i Trelleborg
  • Månsson Entreprenad AB - kontor i Södra Sandby
  • VA-Gruppen i Höör - kontor i Höör
Från och med hösten 2019 kommer alla bolag att ingå under namnet VA-Gruppen.

Företaget erbjuder en komplett entreprenadverksamhet med ett brett spektra av erfarenhet och maskinutrustning. Honnörsord för verksamheten är ”Kvalitet” och ”Miljö” varför kunden tryggt kan lita på att de får rätt produkt till rätt pris och med minsta möjliga miljöpåverkan. Man vill gärna se sig som en problemlösare med resurser för att anta utmaningar utöver det vanliga.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga