Securitas Direct Sverige AB · Publicerad Idag 00:00

Nu går startskottet för framtidens tekniska säkerhetslösningar - häng på oss eller stå kvar på perrongen!

Securitas Direct är marknadsledande på larmtjänster för företag med mer än 65 000 nöjda företagskunder i Sverige. Vi nöjer oss inte med detta utan satsar nu på en helt ny teknik som kommer att revolutionera säkerhetsbranschen. Med ett nytt högteknologiskt tjänstekoncept kommer vi att kunna erbjuda våra företagskunder en betydligt säkrare och enklare vardag.

En ökad efterfrågan på våra tjänster samt ett bredare utbud av koncept gör att vi måste utöka vårt team med ytterligare en hungrig medarbetare.

Arbetsplatsen kommer att vara hos Tretec Larm i Trollhättan.
Tretec i Trollhättan är en stabil partner till Securitas Direct. Företaget ansvarar idag för ca 2 500 kunder utav Securitas Directs totala kundstock. Hos Tretec kommer du att vara en del av ett starkt säljteam med stöttning av en Säljcoach med mångårig framgång i bolaget som närmast ansvarig.

Arbetsuppgifter
Är du en bekväm person som är ute efter ett enkelt jobb med snabba genvägar så kan du sluta läsa här. Vi söker nämligen framtidens stjärnor inom försäljning! Tjänsten som vi tillsätter innefattar att sälja in våra marknadsledande säkerhetslösningar till företag i Tretec med omnejd. För att lyckas hos oss krävs en vinnarskalle och outtömlig energi. Vi vet att vi ställer höga krav men belöningen för dig som väljer att satsa hos oss är inte bara en riktigt bra lön utan även en unik gemenskap med Sveriges vassaste säljare och en miljö där säljkonferenser till alla världens hörn med dina kollegor och exklusiva säljbonusar tillhör vardagen.

Önskade kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker till oss har några års erfarenhet av försäljning, gärna mot företag. Om du är svag för det nyaste inom tekniken och skamset har en byrålåda hemma med lika många mobiltelefoner som det finns månader på året ser vi det enbart som ett plus.

Tummen mitt i handen? - Ingen fara, många säljare kan knappt skruva i en glödlampa. Därför har vi ett kunnigt team med tekniker som hjälper våra kunder med installation. En av dina avgörande framgångsfaktorer kommer att vara en god kommunikation med dina kunder, därav är goda kunskaper i tal o skrift en förutsättning för tjänsten.

Personliga egenskaper
Vi arbetar med säkerhetslösningar och våra kunder anförtror oss med företagskänslig information för att skydda stora värden, därför är ett fläckfritt brottsregister en förutsättning för att bli en av oss.

Du har en förtroendeingivande personlighet, positiv attityd och är en person som har förmågan att arbeta självständigt då det är mycket ansvar under frihet.

Vi erbjuder
Marknadsmässig grundlön + provision och tjänstebil

Vill du följa med oss in i framtiden? Din ansökan skickar du så fort som möjligt till rekrytering@securitasdirect.se men absolut senast den 21 oktober 2016. Vi arbetar löpande med anställningsintervjuer vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För mer information kontakta:
Tretec Larm AB
Marcus Vänerskog
076-199 95 55
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Securitas Direct Sverige AB tillgängliga