Trollhättans Stad · Publicerad 1 mars

Varje dag jobbar Trollhättans Stads 4 500 medarbetare för att göra en positiv skillnad för Trollhättans alla kommuninvånare.

Är du en noggrann och ansvarstagande person som gillar att arbeta med ekonomiuppgifter och administration? Då kan du vara den vi söker!

Om verksamheten
Ekonomikontoret tillhör Kommunstyrelseförvaltningen och är stadens centrala ekonomifunktion. Uppgifterna präglas av ledning, samordning och utvecklingsfrågor mot stadens gemensamma rutiner inom ekonomiområdet samt processer för ekonomisk planering och uppföljning. Ekonomikontoret ansvarar också för den centrala löpande ekonomiadministrationen, finans-, upphandling/inköps- och strategiska lokalförsörjningsfrågor.

Uppdraget
I rollen som ekonomihandläggare kommer du arbeta med löpande ekonomiadministration inom ekonomikontoret. Du kommer bl.a. att vara behjälplig med kassafunktionen, leverantörsfakturering, löpande redovisning i kassan och av in- och utbetalningar.

Förväntningar
Du har en god problemlösningsförmåga och har förmågan att ta egna initiativ. Ditt arbetssätt är strukturerat och du trivs i roller där du jobbar på egen hand och tar ansvar för dina uppgifter. Du kommer också att vara en del av ett litet team under sommarmånaderna.

Vi önskar komma i kontakt med dig som har en pågående högskoleutbildning inom ekonomi eller har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Som person ska du kunna ta initiativ och kunna arbeta självständigt.

Anställningsinformation
Visstid 100% under 2 månader från mitten av juni till mitten av augusti 2019.

Lön
Enligt överenskommelse.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
+ Läs mer om jobbet