Trollhättans Stad · Publicerad 21 nov 2019

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Beskrivning
Skoftebyskolan är en tvåparallellig F-6-skola med ca 300 elever innehållande fyra åldershomogena fritidsavdelningar. Fokusområden under innevarande läsår är trygghet & studiero, bedömning & betyg, digitalisering och organiserad rastverksamhet.

Skolans personal är indelade i fyra arbetslag under arbetslagsledares ledning. Skolan har även en utvecklingsgrupp som koncentrerar sig på de ovan nämnda fokusområdena genom olika aktiviteter och utbildningsinsatser.

Det systematiska kvalitetsarbetet genomförs i samverkan med all personal på skolan genom planering, utvärdering och uppföljning av arbetssätt och skolresultat.

Arbetsuppgifter
Som skola söker vi nu dig som tillsammans med oss inom skola och fritids har ett gott bemötande och har lätt för att skapa relationer med elev, vårdnadshavare och kollegor.

Vi söker en nyfiken lärare och kollega som bidrar till en lugn och harmonisk samarbetsmiljö under våra elevers hela skoldag. Vi arbetar aktivt med planerad rastverksamhet och söker dig som i samarbete tillför ett fortsatt kreativt innehåll för våra elever.

Vi söker dig som välkomnar, tar ansvar för undervisningen och överraskar kunskapsmässigt. Du leder gruppen utifrån ett flexibelt mindset, ser elevens nästa steg, lyssnar och är genuint intresserad av att möta eleven i dennes kunskapsmässiga och sociala utveckling. Du har fungerande strategier för att dokumentera och kommunicera elevens utveckling tillsammans med elev och föräldrar. Du ser den kontinuerliga dialogen med elever och föräldrar som en självklar del i elevers kunskapande.

Vår fortsatta skolutveckling definieras av våra elevers behov utifrån kunskapande och inkluderande elevhälsoperspektiv. Detta läsår deltar vi i Skolverkets "specialpedagogik för lärande" för att utveckla våra elevinkluderande arbetssätt.

Kvalifikationer
Som sökande ska du ha lärarutbildning med inriktning inom 1-6 gärna med inriktning SV/En/SO. Du är väl förtrogen med styrdokument. Du använder digitala verktyg som en naturlig del i undervisningen.

Välkommen, vi ser fram emot att träffa dig!

Anställningsinformation
Rekrytering kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden.
Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut tas.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga