Trollhättans Stad · Publicerad 26 mars 2019

Om verksamheten
Välkomsten är Trollhättan stads mottagningsenhet för nyanlända grundskoleelever. Verksamheten är placerad vid Lyrfågelskolan F-9 och här är eleverna i max 8 veckor. Under denna tid genomförs Skolverkets kartläggning för nyanlända elever. Denna kartläggning ligger sedan till grund för klassplacering och planering av den första tidens undervisning vid hemskolan. Lärarna undervisar också i de flesta av grundskolans ämnen, med särskild tonvikt på det svenska språket.

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår undervisning i SVA och övriga ämnen som ingår i grundskolans årskurser 1-9. Du kommer också att ansvara för kartläggning steg 1- bakgrund, steg 2- litteracitet, alternativt steg 2- numeracitet beroende på vilka ämneskunskaper du har i din legitimation.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Det är meriterande om du har en bred ämnesbehörighet, särskilt meriterande är något eller några av ämnen SVA, Ma, NO eller idrott och hälsa. Ett extra plus är om du är flerspråkig. Just nu söker vi en lärare som till största del kommer att undervisa i de yngre åldrarna, åk 1-5.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare

Inga fler liknande jobb tillgängliga