Trollhättans Stad · Publicerad 26 feb

Varje dag jobbar Trollhättans Stads 4 500 medarbetare för att göra en positiv skillnad för Trollhättans alla kommuninvånare. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
Omsorgsförvaltningen består av ungefär 2 000 medarbetare som tar hand om kommunens äldre och personer med någon form av funktionsnedsättning. Vårt arbete gör skillnad för människor varje dag. Tillsammans formar vi vård och omsorg i Trollhättan.

Enheten för Personalförsörjning och bemanning är inne i en spännande och expansiv fas då vi har ett stort rekryteringsbehov till våra olika verksamheter inom omsorgsförvaltningen. Tjänsterna som rekryteringspartners är två nya roller inom förvaltningen och målet är att teamet på sikt skall växa.

Vårt arbetsklimat präglas av förtroende och frihet under ansvar. Här samarbetar vi, delar kunskap och hjälper varandra. Du kommer bli en del av ett härligt och glatt gäng som gillar att ha roligt på jobbet.

I Trollhättans Stad satsar vi på våra medarbetare och är måna om att du mår bra. Hos oss finns det goda möjligheter till utbildning och utveckling. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag, friskvårdstimme samt flexibel arbetstid.

Nu söker vi dig som brinner för rekrytering och som vill jobba med oss på Enheten för Personalförsörjning och bemanning inom Omsorgsförvaltningen.

Arbetsuppgifter
Som rekryteringspartner kommer du arbeta med Trollhättans stads centrala rekryteringsprocess. Allt ifrån kravprofil, annonsering, urval, intervjuer till referenstagning. Då rollen är ny kommer du arbeta med att implementera och driva rekryteringsarbetet framåt med stöd ifrån det centrala Personalkontoret.

Du har daglig kontakt med våra rekryterande chefer runt om i förvaltningen och stöttar dem i hela eller delar av rekryteringsprocessen. I arbetsuppgifterna ingår även att delta på mässor, rekryteringsträffar och att arbeta proaktivt med uppsökande av kandidater.

Kvalifikationer
Du som söker skall ha en Personalvetarexamen eller examen inom Beteendevetenskap samt några års dokumenterad erfarenhet av att arbeta inom rekrytering. Har du arbetat med bemanning ser vi detta som meriterande.

I rollen som rekryteringspartner ställs det krav på att du kan skapa och bygga förtroendefulla relationer. Du har lätt för att kommunicera och trivs med att ha många kontaktytor. Du har ett starkt eget driv samt en förmåga att arbeta målfokuserat och strategiskt utifrån en helhetssyn.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du ser IT-verktyg som exempelvis rekryteringssystem och Officepaketet som en naturlig del i din vardag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
+ Läs mer om jobbet