Trollhättans Stad · Publicerad 25 okt 2019

Vi är stolta över Trollhättans Stads 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Beskrivning
På Sylteskolan F-6 ser vi mångfald som en tillgång och inkludering som en självklarhet. I vår verksamhet finns många olika nationaliteter representerade och i våra undervisningsgrupper undervisar vi elever utifrån olika kursplaner. Vår ambition är att ständigt utveckla oss och vår verksamhet med målet att öka elevernas måluppfyllelse, kunskapsmässigt och socialt.

HT 2020 startar vi upp verksamheten i vår nybyggda skola med välplanerade undervisningslokaler som möjliggör undervisning av hög kvalitet. Slöjdsalarna har också utrustats med nya maskiner och verktyg.

Se nya Sylteskolan

Arbetsuppgifter & Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i ämnet slöjd för undervisning i årskurserna 3-6. Vi ser positivt på om du har behörighet i både trä/metall och textil men just nu är vårt behov behörighet i trä/metall 50-60% så vi ser gärna att du har behörighet i ytterligare något ämne där du kan undervisa den övriga tiden. Är du intresserad av att arbeta med oss och har de rätta kvalifikationerna berättar vi gärna mer i ett möte om vår verksamhet, vårt utvecklingsarbete och de arbetsuppgifter som ingår i tjänsten.

Anställningsinformation
Intervjuer/rekrytering sker löpande under annonseringstiden.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning

Inga fler liknande jobb tillgängliga