Utbildningsförvaltningen · Publicerad 14 okt 2019

Vi är stolta över Trollhättans Stads 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
Nordväst om Trollhättans centrum, på 20 minuters cykelavstånd, ligger Skogshöjdens skola i ett relativt nytt bostadsområde. Vi är en 4 - 9 skola där det går ca 260 elever.

Skolområdet ligger mycket naturskönt med en inramning av både berg, skogspartier, grönområden och en grusfotbollsplan. Skolan ligger också nära Norra Älvsborgs Länssjukhus där det finns stora grönområden med vackra stigar och gröna ängar.

Arbetsuppgifter
Skogshöjdens skola söker nu en engagerad lärare för undervisning i åk 4-6. Du planerar och genomför undervisning, leder klassen och fångar elevernas intresse till lärande mot elevens/skolans mål. Undervisning och planering sker såväl enskilt som tillsammans med arbetslaget. I arbetsuppgifterna ingår även att bedöma elevernas prestationer och utvecklingsbehov. I ditt uppdrag ingår mentorskap för ett antal elever.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten är legitimerad grundskollärare för åk 4-6. Vi ser gärna att du har behörighet för undervisning i NO, idrott och ma.

Vidare är du en naturlig ledare i klassrummet som är bra på att möta ungdomar.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga