Xllnc Advise Recruitment · Publicerad 15 juni

Xllnc Advise Recruitment AB söker nu för kunds räkning Designingenjörer inom design, konstruktion och produktutveckling som vill arbeta på ett av världens ledande företag inom flygteknik. Här får du chansen att få vara en del av framtiden gällande bland annat flygsystem och komponenter. Vill du utvecklas i din redan existerande roll och hänga på tillväxten hos ett globalt företag med världsledande teknologiutveckling? Är du redo att ta steget in i framtiden? Ifall detta stämmer in på vad du vill framåt, klicka dig vidare och sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Designingenjör på detta bolag finns det flera vägar att gå och rollen kan variera beroende på vad du har för tidigare erfarenhet och vad du själv vill framöver. Du arbetar inom produktutveckling, produktsupport eller produktionsbarhet. Några huvudsakliga arbetsuppgifter är att skapa och uppdatera designdata såsom produktritningar, CAD-modeller och geometriska gränssnitt.

Som Designingenjör arbetar du även med konfigurationshantering där du ger en fullständig synlighet för produktens nuvarande konfiguration och status. Detta är en viktig del för att göra det möjligt att använda rätt och tillförlitlig dokumentation under produktens livscykel. Du som Designingenjör ansvarar för utvecklingen ritningar och modeller gällande produkten för att kunna användas av kunder och leverantörer, både internt och externt. Du har alltid ett nära samarbete med andra avdelningar inom produktutveckling och tillverkning.

En annan del som är möjlig att arbeta med är instrumentering och provning av bland annat gasturbinmotorer och komponenter som ingår i produktportföljen hos företagets anläggning i Trollhättan. Här är du en del av produktutvecklingsteamet och ansvarar för hela instrumentprocessen från början till test. Generella arbetsuppgifter inom detta område är bland annat projektplanering, design av instrumenthårdvara och etablering av tillverkningsprocedurer.

Din profil

Vi söker dig som är en strukturerad och dedikerad ingenjör. Du gillar arbeta i team och kommunicera med interna och externa parter. Du är flexibel och har ett starkt driv och engagemang. Vi ser gärna att du har ett intresse för flyg- och rymdmotorer och kan kombinera detta med praktisk och teoretisk kunskap.

Krav
  • Högskole- eller Civilingenjör inom Maskinteknik eller liknande
  • Flytande engelska i tal och skrift
  • God kunskap av ritningar, både tolkning och skapande
  • Erfarenhet av Siemens PLM Software NX eller liknande
  • God kunskap i Microsoft Office
Meriterande
  • Erfarenhet av SAP R3 och TeamSite
  • Kunskap och erfarenhet inom Configuration Control, Change Management och BOM Management
  • God kunskap i analys av geometrisk tolerans
  • Svenska i tal och skrift
Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.
I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Xllnc Advise Recruitment blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Tjänstgöringsort: Trollhättan
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ledande leverantör inom flygteknik och finns runt om i världen. Företaget konstruerar och tillverkar innovativa flygsystem och komponenter till över 90% av världens flygplan och motortillverkare. I Trollhättan arbetas det med både militära och kommersiella jetmotorer samt stationära gasturbiner, raketmotorer och olika delkomponenter.

Företaget hjälper sina partners och kunder med de mest komplexa delarna inom flygtekniken. Här får du chansen att vara med och designa, beräkna och konstruera framtidens motorer och komponenter inom flygindustrin.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Civilingenjör
Rekryteringen hanteras av
Xllnc Advise Recruitment AB