Markexpo Västbygg AB · Publicerad 11 nov 2021

Har du erfarenhet av arbete inom bygg- och fastighetsbranschen och söker nya utmaningar? Här har du chansen att arbeta i en spännande roll på ett växande företag med höga ambitioner!

Vi befinner oss just nu på en fantastisk tillväxtresa och letar därmed efter ytterligare en kollega.

Nu söker vi en Projektledare med stor passion för service som vill bli en del av oss och vårt härliga gäng!

Markexpo är den nytänkande husleverantören som vill erbjuda ett enkelt och effektivt sätt till ökad livskvalitet genom att tillhandahålla boenden av högsta kvalitet, samtidigt som vi bidrar till en bättre framtid.

Din roll
Arbetet innebär att vara spindeln i nätet och driva våra projekt från idé till färdig struktur. Det innebär att du har daglig kontakt med allt ifrån kunder och kommuner till markentreprenörer och underleverantörer. Arbetstempot är ofta ganska högt och ena dagen är inte den andra lik. Ditt ansvar är att se till så att arbetet i projekten flyter på enligt tidsplan. Till din hjälp finns ett mindre team med kunniga kollegor som gärna ställer upp och stöttar där det behövs.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Projektledare arbetar du bland annat med att:
  • Planera projekten och säkerställa tidsplan
  • Driva projekten från början till slut. Ansvara för alla kontaktytor och sköta all kommunikation som driver projektet framåt
  • Lösa eventuella problem som dyker upp och vara bollplank vid frågeställningar gentemot underleverantörer och andra kontakter
  • Besöka arbetsplatsen (bygget) och vara behjälplig i processen
  • Hantera ordrar och ändringar
  • Administration och dokumentation
Om dig
Vi söker dig som har god erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Vi ser gärna att du arbetar eller har arbetat som projektledare i branschen, men framför allt är det viktigt att du är kunnig inom byggsektorn med fördel småhusbyggnation. Kanske har du arbetat som snickare i några år och vill ta ditt nästa steg in i en ny roll?

Som person är du kommunikativ och trivs väldigt bra i sociala sammanhang. Du är servicemedveten och en problemlösare ut i fingerspetsarna. I ditt arbete är du van vid att prioritera på rätt sätt, ha en god struktur och hålla deadlines. Detta är viktigt eftersom mycket kan förändras med kort varsel och då krävs det att du har ett flexibelt tankesätt och får ställa om i planeringen. Du har stor egen drivkraft, tycker om att ha eget ansvar och arbeta självständigt. Du kommunicerar i tal och skrift på svenska och engelska, samt har B-körkort.

Om oss

Markexpokoncernen bildades 2016 och består idag av Markexpo Holding AB, Markexpo Mark & Fastighet AB, Markexpo Västbygg AB och Nordprodukter AB.

En viktig del i vår strategi, som skiljer oss från andra leverantörer, är att vi inte säljer ett hus i taget. Istället bygger vi ekobyar med flera hus och en intilliggande solcellsanläggning. Detta gör vi för att ta ansvar för klimatet genom hela värdekedjan, men också för att våra attraktiva försäljningspriser ska kunna matcha ekonomin i vår målgrupp. På så sätt kan de köpa ett nybyggt hem, något de kanske inte har kunnat göra innan.

Markexpos hus är klimatsmarta och kostnadseffektiva och dessutom genererar solcellsparken ett överskott av solenergi som husägaren kan sälja vidare. Detta skapar nya förutsättningar för ägaren att få betalt för att bo i sitt hus. Låter det för bra för att vara sant - det är det inte! Vår vision är att på ett enkelt och effektivt sätt erbjuda ökad livskvalitet genom en boupplevelse med positiv klimatpåverkan som genererar intäkter och frigör tid.

Läs gärna med om oss på: https://www.markexpo.se/sv/

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström på ROI Rekrytering - jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Uddevalla
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Anläggningsarbete

Inga fler liknande jobb tillgängliga