Uddevalla Energi AB · Publicerad 20 maj 2020

Uddevalla Energi söker en
värmeingenjör

Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. Vi söker nu en värmeingenjör som vill arbeta i ett värderingsstyrt företag med god ekonomi, kompetent och engagerad personal samt goda betyg från såväl kunder som medarbetare. I rollen kommer du att ingå i organisationen som ansvarar för projektering, byggnation samt service av kundanläggningar för fjärrvärme som bedrivs i Uddevalla, Ljungskile och Munkedal.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Projektering och konstruktion av kundanläggningar
  • Upphandling av entreprenader och material
  • Energiberäkning av fastigheter
  • Entreprenader i kundanläggningar. Allt från kalkylering och offertarbete till fakturering
  • Arbete med KIS-system och komponentregister
  • Samarbete med marknadsavdelningen vid nyanslutning av fjärrvärme
  • Beredskap kan komma att ingå i tjänsten
Vem är du?

Du är kundfokuserad då du dagligen har kontakt med kunder, leverantörer och entreprenörer. Du trivs med mycket kundkontakt, är flexibel och har förmågan att anpassa dig i mötet med kund. Vi ser att du har ett genuint intresse av energi-/VVS och håller dig uppdaterad om vad som sker i branschen. Rollen som värmeingenjör innebär att du måste klara av att hantera många arbetsuppgifter samtidigt vilket ställer krav på ett strukturerat arbetssätt. Stämmer detta in på dig väntar ett stimulerande jobb i en av de mest spännande branscherna.

Kvalifikationer:
  • Högskoleingenjör med inriktning energi-/VVS samt branscherfarenhet, alternativt tekniskt gymnasium och flera års erfarenhet från branschen.
  • Erfarenhet av BAS-U/ BAS-P ses som meriterande.
Upplysningar: Information om företaget finner du på vår hemsida www.uddevallaenergi.se. Har du några frågor kontakta vår distributionschef Carl Wallström 0522-58 08 91. Facklig representant, Vision, Thomas Geourgiou, 0522-58 08 99.

Sista ansökningsdag: Välkommen att skicka in din ansökan senast 2020-06-25. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Vid frågor kontakta Ellinor Forsberg, personalchef, 0522-58 07 26.

Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. En väl sammanhållen koncern med verksamhet inom produktion och distribution av el, elhandel, fjärrvärme, fjärrkyla, pellets, entreprenadverksamhet, stadsnätsverksamhet, avfallsbehandling samt renhållning. Uddevalla Energi omsätter cirka 600 miljoner kronor och har 160 anställda. Verksamheten inleddes 1857 med gasverksrörelse för belysningsändamål. Uddevalla Energi AB ägs av Uddevalla kommun.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Uddevalla
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga