Codeq · Publicerad 17 sept 2019

Flertalet av våra kunder letar efter duktiga medarbetare med inriktning Automation och PLC-programmering. Vi vill därför komma i kontakt med dig som är, eller som är på väg att bli, en fullfjädrad automationstekniker.

Våra kunder finns i Jönköpings län och har olika typer av verksamheter, både nationellt och internationellt. Gemensamt för dem är att de ligger långt fram när det gäller teknikutveckling och att de därmed kan erbjuda stimulerande arbetsinnehåll för den teknikintresserade. Kompetens- och innehållsmässigt är tjänsterna delvis olika och vi kan därför matcha dina kunskaper, önskemål och intressen mot lämpligt företag och tjänst.

Utifrån din kompetens anpassas arbetsuppgifterna inom nedanstående områden:
  • PLC-programmering
  • Maskinprojektering
  • Systemansvar för tilldelat projekt
  • Driftsättning/Testning
  • Delta i utvecklingsprojekt och konstruktionsarbete
  • Projektledning/projektarbete
  • Efterservice
Din bakgrund kan variera, men vi tror att du under ett par år har arbetat som automationsingenjör, programmerare, eller industrielektriker/serviceelektriker och därmed har god kompetens inom PLC, felsökning och drifttagning av maskinutrustning. Kunskaper om robotprogrammering och HMI-programmering är meriterande .Vidare är det viktigt med kunskaper i teknisk engelska för att kunna agera i en internationell miljö. Relevant utbildning inom automation är förstås en fördel men inget krav.

Vi söker dig som är en god problemlösare, kvalitetsmedveten och noggrann. Du trivs att arbeta med kundrelationer och hanterar den kontakten både professionellt och affärsmässigt. Som medarbetare uppskattar vi att du är bra på samarbete och bidrar till god stämning såväl i arbetet som vid fikabordet.

I denna rekrytering samarbetar kunderna med Codeq AB. Information om företagen och tjänsterna lämnas av Magnus Ryberg, 0370-123 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Antal tjänster: 5

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Tjänsterna är placerade i Jönköpings län, främst i Jönköping. Hos några av kunderna får du möjligheten att arbeta internationellt med världen som arbetsplats.

Ansökan senast 2019.10.06 via www.codeq.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Codeq är en långsiktig kompetenspartner för medvetna kunder som inser att nyckeln till framgång är kompetent och engagerad personal. Vi är en helhetsleverantör inom rekrytering och ett ledande konsultbolag inom strategisk kompetensförsörjning, ledarskapsutveckling och organisationsutveckling. Vi har bred kompetens, men är specialister på tekniker, ingenjörer och ledare.

Codeq startade 2005 och vi är f.n. sex medarbetare. Våra kunder är oftast tillverkande företag och teknikföretag i Jönköpings län och Skaraborg. Vi har kontor i Jönköping, Värnamo, Falköping och Ängelholm
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga