NCC · Publicerad 11 feb

Rollen hos oss

Vi söker två reparatörer för entreprenadmaskiner och borriggar till vår verkstad i Ulricehamn. Arbetet består av att planera och genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och periodiskt underhåll.

Dina erfarenheter

Du ska ha goda reparationskunskaper, gärna med erfarenhet från borrvagns- eller entreprenadmaskinsidan. Du har erfarenhet av elektronik, hydraulik, bensin- och dieselmotorer samt el- och gassvetsning. Erfarenhet av att kunna läsa el- och/eller hydraulschema är meriterande.

Dina egenskaper

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten, sammansvetsad grupp. Du är lyhörd och serviceinriktad. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig och du tycker om att arbeta med människor. Du är stresstålig, flexibel och ansvarstagande.

Många arbetsuppgifter sker ute i fält vilket kräver att du är kan ta egna initiativ och kan fatta egna besluta.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Placeringsort är Ulricehamn. I tjänsten ingår resor främst inom Västra Götalands län men arbete inom Stockholmsområdet kan också förekomma från tid till annan. B-körkort är ett krav, BE-körkort är meriterande.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-02-25. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Site Manager Bogunnar Andersson, tfn 0709-83 75 99 eller Supervisor Pär Öberg, tfn 079-072 76 07.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Reparatörer