Academic Work · Publicerad 22 apr 2021

Är du studerande med ett tekniskt intresse och drivs av att lära dig mer inom felsökning? Nu söker Division X två engagerade studenter för sommarjobb med fortsatt extrajobb under terminen. Du arbetar business-to-business med en stor variation av ärenden. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan.

Information om uppdraget

Division X arbetar med Smart Public Transport och har bland annat enheter i kollektivtrafik, men även i hiss och fastigheter. Till en början kommer du börja med enklare ärenden för att sedan ta dig vidare till mer avancerade kunder och ärenden.

Division X vill utöka sin grupp med två studenter som ska arbeta heltid i sommar och därefter erbjuds du fortsatt extrajobb under studietiden. Du blir en del av ett tight team på 8 personer som besitter både senior och mer junior kompetens. Enligt dem är det roligaste med tjänsten att det finns hur mycket som helst att lära sig! Det finns ärenden som är lika och ärenden som är helt annorlunda, så det gäller att man tänker lite utanför boxen ibland för att lösa vissa problem. Samtidigt som man ska kunna hålla flera bollar i luften och växla mellan ärenden när det behövs.

Arbetsuppgifter
 • Tekniskt felsöka ärenden inom hård- och mjukvara för Division X's lösningar
 • Hantera incidenter och förfrågningar via de kanaler som används
 • Registrera och hantera inkomna eskaleringar
 • Hantera övriga förfrågningar relaterade till kunders lösningar, exempelvis RMA-hantering, uppsägningar och tilläggsbeställningar
 • Följa uppsatta rutiner och arbetssätt samt föreslå och aktivt medverka i att förbättra arbetssätten i teamen
Vi söker dig som

* Studerar på högskola eller universitet med minst 1,5 år kvar av studierna.

Det är meriterande om du:
 • Studerar med IT-inriktning
 • Har erfarenhet av teknisk support
 • Har kunskaper av Linux
Som person ser vi att det är viktigt att du är serviceminded och problemlösande. Du ska även trivas bra i grupp och kunna samarbeta väl med andra.

Övrig information
 • Start: Juni
 • Omfattning: Heltid (juni-aug), därefter deltid ca 2 pass i veckan per person under september och oktober och därefter mer flexibelt
 • Passbokningar sker via vår schemaläggningsplattform där du har möjlighet att önska pass och se tillgängliga pass för varje vecka för att lättare kunna planera arbetet utifrån dina studier
 • Placering: Umeå
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Umeå
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga