Academic Work · Publicerad 20 sept 2021

Vill du bli en del av ett bolag som satsar på dig som är ny i karriären? Hos Cygni blir du som junior utvecklare en del av ett talangprogram med fokus på din utveckling och du blir en del av ett företag med stort fokus på att ha roligt tillsammans. Du blir en del i att starta upp kontoret i Umeå och vara med på resan att växa som kontor. Låter det som något för dig? Läs mer och ansök redan idag!

Information om uppdraget

Vi söker nu dig med kunskap inom utveckling som vill kickstarta karriären i rollen som utvecklare till Cygnis nya kontor i Umeå!

Du blir en del av teamet i Luleå på 19 personer, men kommer att sitta tillsammans med en kollega i Umeå där företaget bygger upp sin verksamhet. Oberoende av vilket uppdrag du jobbar med så kommer stort fokus ligga på att du ska bli en del av gemenskapen och tillsammans med dina kollegor kommer du delta i aktiviteter i syfte att både dela kompetens och skapa god sammanhållning i teamet.

Du erbjuds
  • En tjänst med din utveckling i fokus - du blir en del av ett talangprogram där en del av din arbetstid kommer ägnas åt att vidareutveckla dig själv
  • Att bli en del av ett företag som ständigt växer och med stort fokus på gemenskap
  • En tjänst där fokus kommer att ligga på din kunskap och uppdrag matchas utifrån det
Tjänsten är en del av en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen börjar hos Academic Work men om du går vidare kommer du att presenteras för Cygni som har en egen process som du kommer gå igenom innan du anställs direkt hos dem.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du arbeta på det uppdrag som passar dig utifrån dina kunskaper och ambitioner inom området digitala system. Du kommer att sitta hos den kund som du och din chef kommer fram till matchar dig bäst. Projekten du kommer att jobba med varierar, men involverar ofta något objektorienterat programmeringsspråk och något av de populära front end ramverken.

Tjänsten passar dig med stort intresse inom teknik som söker dig till ett familjärt företag som anpassar dina uppdrag utifrån dina ambitioner till utveckling!

Vi söker dig som
  • Har en högskole/universitetsutbildning inom relevant område tex datavetenskap, systemutvecklare eller liknande
  • Behärskar svenska och engelska för att kommunicera med kunder och kollegor
  • Vi ser gärna att du har testat olika programmeringsspråk, och om du har kunskap inom flera programmeringsspråk ser vi det som meriterande
Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet, och vi ser att du är kommunikativ för att trivas i rollen som konsult. Du drivs av att ha kunskap av senaste nytt i teknikbranschen och vågar utmana dig själv.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om Cygni.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga