Academic Work · Publicerad 11 juni 2021

TietoEVRY Forest Solution söker nu dig som vill bli en del av ett växande team där din vilja att lära dig och utvecklas värderas högt. Du får jobba med den senaste tekniken inom skogsbranschen och i denna roll får du som junior utvecklare möjlighet att växa och ta mycket ansvar samt driva ditt eget arbete. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande

Information om uppdraget

TietoEvry Forest Solutions verkar i hela Norden och deras kunder finns främst inom skogsindustrin, en bransch som kännetecknas av innovation, dynamik och förändring. Som utvecklare blir du en del av ett av ett växande internationellt utvecklingsteam, som arbetar i nära samarbete med kunderna och ansvarar för att hantera och utveckla en produkt som stöder kundens affärsprocesser. Kunderna arbetar med molnbaserade lösningar, modern teknik och har ett agilt sätt att arbeta som ofta inkluderar kontinuerlig leverans och DevOps. På kontoret i Umeå sitter du tillsammans med en senior kollega som kan agera mentor till dig i början.

Du erbjuds
 • Jobba i ett team som har påbörjat en spännande resa och där du kommer att delta i att implementera de bästa tekniska lösningarna
 • Arbeta i en global miljö hos en av de ledande aktörerna i branschen inom sitt område
Du kommer att jobba som konsult för Academic Work på TietoEVRY i Umeå. Tanken är att på sikt bli anställd direkt av TietoEVRY, om alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du blir en del av ett utvecklingsteam med både junior och senior kompetens, och kommer ha kollegor både i Umeå och i andra städer och länder. Fokus kommer att ligga på att du ska få så hög förståelse för lösningarna och slutkundens bransch som möjligt. Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med applikationsutveckling och underhåll
 • Koda på både back-end och front-end
 • Designa lösningar på problem som passar för moln (Azure)
 • Arbeta agilt nära samarbete med andra utvecklare och testare
Vi söker dig som
 • Har utbildning inom relevant område, så som systemvetenskap, datavetenskap eller liknande
 • Har kunskaper i programmering, gärna inom .Net, Angular, SQL
 • Behärskar god svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används dagligen
Vi ser det som positivt om du har arbetat i liknande roll tidigare, men för dig som junior finns goda förutsättningar för att lyckas, och stort fokus kommer ligga på ditt intresse för att utvecklas inom programmering.

Som person är du:
 • Strukturerad
 • Självgående
 • En lagspelare
Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Umeå
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEVRY önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TietoEVRY:s mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden. I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och sina tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga