Academic Work · Publicerad 18 nov 2021

Att det går bra för gänget på Teknikhuset är ingen hemlighet. Och när det går bra är det viktigt att fortsätta satsa. Det tycker i alla fall Teknikhuset! Nu letar de efter en junior utvecklare som likt Teknikhuset tror på styrkan i Microsoft 365 och Sharepoint. Du kommer erbjudas ett skräddarsytt utbildningspaket för att få bästa möjliga chans att komma in i rollen. Hur bra? Är du dessutom en lagspelare som besitter kommunikativa skills? Scrolla vidare och ta reda på om du är den vi söker! Urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

På Teknikhuset i Umeå arbetar idag 35 personer och de söker nu en Junior utvecklare inom SharePoint och Microsoft 365. Arbetsklimatet är familjärt och du kommer att trivas om du är lättsam och jordnära. Ledarskapet präglas av frihet under ansvar där kommunikation och gott samarbete är A och O.

Du erbjuds
 • Ett skräddarsytt utbildningsprogram inom Sharepoint Online och Microsoft 365. Programmet har tagits fram i samråd mellan oss på Academic Work och Teknikhuset med intentionen att du på sikt ska bli självständig inom området. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.
 • En trygg arbetsplats med möjlighet till utveckling på riktigt genom närhet till erfarna kollegor och en bredd av kunder.
 • En företagskultur som värnar om ditt välmående och där initiativ såsom flexibla arbetstider och gemensamma fredagsfrukostar ses som en självklarhet
Som konsult för Academic Work erbjuder vi även stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här.

Arbetsuppgifter

Som junior utvecklare kommer du i huvudsak att arbeta med förvaltning och nyutveckling med leveranser inhouse. Arbetet fördelas genom daily stand-ups där samarbetet internt är slimmat och med hög delaktighet. Du kommer främst att arbeta i Microsoft 365 och applikationerna som ingår i den plattformen, men även arbete i SharePoint Online och Microsoft .NET utveckling kommer att ingå.

För att introduceras på bästa sätt kommer du att ingå i vårat skräddarsydda utbildningsprogram inom Sharepoint och Microsoft 365. Du kommer även tilldelas en mentor på plats som kommer att stötta dig i att förstå företagets arbetssätt och tekniska plattformar. Detta för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll.

Vi söker dig som
 • Har en utbildning inom relevant område, exempelvis systemvetenskap, datavetenskap, Interaktion och Design, YH inom Microsoft 365 eller annan inriktning kopplat till tjänsten.
 • Har erfarenhet av eller vill lära sig att utveckla moderna SharePoint-applikationer enligt Microsofts rekommendationer (med hjälp av ReactJS och SharePoint Framework)
 • Är bekant med och tycker att Microsoft 365 och SharePoint Online är en intressant plattform med vilken man kan utveckla kundens verksamhet.
 • Trivs med att arbeta kundorienterat.
 • Talar och skriver på svenska obehindrat, eftersom dialog med kunder och dokumentation som rör ditt arbete sker på svenska.
Det är meriterade om du har erfarenhet och tycker att det är roligt att jobba med informationshantering i SharePoint Online. Erfarenhet av Azure Active Directory och PowerShell är också en stor fördel, men inget krav för tjänsten.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Problemlösande
 • Ansvarstagande
 • En lagspelare
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, rätt person går före eventuella uppsägningstider.
 • Omfattning: Heltid, du blir initialt anställd av Academic Work med planen att på sikt bli överrekryterad till Teknikhuset, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • Placering: Umeå, med möjlighet att arbeta delvis hemifrån om så önskas.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Teknikhusets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Teknikhuset... "Tänk helhet!" är deras motto och det anammas i allt från affären med kunden till medarbetare. På Teknikhuset är de pragmatiska och lösningsorienterade. Det de gör ska fylla ett syfte och hjälpa kunden att nå sina mål.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga