Academic Work · Publicerad 9 apr 2021

Sweco växer och söker nu dig som brinner för vattenbruk, livsmedelsproduktion, hållbar utveckling och vill fortsätta utvecklas tillsammans med Sweco. Ta chansen att bli en del av Europas största teknikkonsulsbolag där du får jobba med kollegor från olika bakgrunder och ständigt utvecklas. Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande

Information om uppdraget

Som miljökonsult kommer du att tillhöra ett team om 10 personer bestående av vatten- och landekologer. Det finns möjlighet att arbeta på distans i Norrland men teamet sitter i Umeå. Resor med övernattning i tjänsten förkommer vid enstaka tillfällen. Du kommer arbeta i uppdrag med kunder över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med vattenbruk där du bland annat arbetar i tillståndsprocesser, som miljöstöd, genomför utredningar, planerar och genomför provtagningar mm. Tjänsten erbjuder även möjlighet att leda och driva projekt. Juridisk kompetens samt kunskaper om nya odlingstekniker är meriterande. Du kommer arbeta nära en kollega som jobbar inom samma område och utveckla affärsområdet men du har även mycket kontakt med övriga i teamet samt kunder och myndigheter. Tjänsten kommer även ge möjlighet till arbete inom andra branscher och beroende på kompetens och önskemål kan tjänsten utformas individuellt.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av vattenbruk
  • Kan kommunicera på svenska i såväl tal som skrift då du använder språket i det dagliga arbetet
Som person är du en lagspelare och kan hantera, prioritera och strukturera även när arbetsbelastningen är hög. Då du har mycket kontakt med kunder och kommer vara med i bland annat domstolsförhandlingar ser vi även att du är kommunikativ samt stresstålig.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå/på distans i Norrland
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med sina kunder utvecklar våra arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 21 miljarder SEK. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga