Kamstrup AB · Publicerad 4 jan 2021

Till en världsledande leverantör av energi- och vattenmätningslösningar

Som Internal Sales Coordinator kommer det att vara ditt ansvar att säkra upp vårt orderflöde och att bistå våra kunder efter leverans.

Du följer upp våra affärer och ser till att våra kunder har det som de behöver för att våra produkter ska fungera på bästa sätt. Rollen innebär också att hantera den löpande försäljning som kommer in direkt till Kamstrup eller via SINFRA från våra kunder.

Rollen innefattar bl.a. att:
  • Säkra en kvalitativ orderhantering och att supportera kunderna i att anpassa produkterna efter deras behov och systemlösning.
  • Upprätthålla en aktiv dialog med regionens kunder.
  • Ett proaktivt arbete med våra ramavtal samt att se till att vi har framförhållning och en god planering kring kunderna och deras behov.
  • Ta fram offerter och underlag för våra affärer.
  • Supportera ett dedikerat säljteam i det dagliga jobbet för ett effektivt och kvalitativt arbete.
  • Stötta säljledningen med prognoser och säljplanering.
Internal Sales Coordinator kommer vara en viktig del i vårt distrikt i norr och är placerad på vårt kontor i Umeå. Rollen rapporterar till Head of Sales men kommer också att ha en streckad linje till teamledaren för vårt norra distrikt som också utgår från Umeå.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av en koordinerande roll mot säljare eller liknande inom internal sales. Du har god känsla för vad som ska prioriteras och kan fatta egna beslut och agera självständigt. Du är strukturerad och trivs i samarbete med andra människor, du är social har en mycket god kommunikativ förmåga. För dig är det viktigt att kunderna är nöjda och du besitter en vilja att stötta och vara en viktig nyckel i vår affär.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett marknadsledande företag inom mätteknik med ett bra rykte i branschen. Kamstrup ser gärna att deras medarbetare är bra på att planera sin egen arbetsdag och sina uppgifter. Frihet, ansvar och till viss del flexibel arbetstid gör det möjligt för de anställda att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv.

Är detta din nya utmaning? Vänligen ansök, med cv och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-14256) så snart som möjligt men senast den 18 januari. Frågor angående rekryteringen besvaras av Mercuri Urvals konsult Caroline Kock, tel 0705-110390, alt caroline.kock@mercuriurval.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kamstrup är en världsledande leverantör av energi- och vattenmätningslösningar. Deras systemlösningar stöder energi- och vattenbolags behov men används också i fastigheter för individuell mätning. I mer än 70 år har Kamstrup levererat tillförlitliga, kostnadseffektiva sätt att mäta och hantera energi- och vattenförbrukning över hela världen. Genom att förutse sina kunders utmaningar gör Kamstrup det möjligt för dem att driva ett bättre företag och inspirerar till smartare och mer ansvarsfulla lösningar för de samhällen de tjänar. Kamstrups systemlösningar inkluderar förbrukningsmätare, smarta avläsningssystem, hostingtjänster, analyser och olika smart grid-applikationer. Alla produkter produceras av Kamstrup med högsta certifiering för miljösäkerhet och kvalitet i automatiserade produktionsanläggningar i Danmark. Idag är Kamstrup representerade i mer än 60 länder via egna lokala försäljningsorganisationer eller återförsäljare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 jan 2021
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga