Kommunalförbundet Svenskt Ambulansflyg · Publicerad 12 okt 2020

Vill du ha ett utmanande, varierande och intressant arbete?

Svenskt Ambulansflyg söker en erfaren handläggare med placering Umeå.

Uppdraget som handläggare innebär initialt att du fortsätter att vidareutveckla KSA:s kansli samtidigt som du är operativ och spindeln i nätet i den dagliga driften med ansvar för KSA:s nämndservice, dokument- och ärendehantering samt utvecklingen av densamma.

Tyngdpunkten i kansliets ansvarsområde idag är det direkta stödet till förbundsdirektör och de politiska organen, bland annat innebärande dokument- och ärendehantering för förbundsfullmäktige, förbundsstyrelse, valberedning och vissa projektgrupper i hela kedjan från postöppning och ärenderegistrering via beredning och politisk behandling till diarieföring. I rollen ingår för närvarande också att vara sekreterare vid fullmäktige-, styrelse- och beredningsgruppsammanträden. Du kommer även att delta i arbetet med utveckling av ledningssystem inklusive policys, beskrivningar och procedurer.

Kvalifikationer

Du har kunskap om och mångårig erfarenhet från offentlig förvaltning, akademisk examen eller motsvarande. Erfarenhet av arbete i region/landsting eller kommun är ett krav.

Goda användarkunskaper och lätt för att ta till dig olika IT-system är ett krav och erfarenhet och intresse av utveckling inom området är meriterande.

Som person är du utpräglat strukturerad, resultatorienterad, kommunikativ, stresstålig och utvecklingsorienterad. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp, du är intresserad av både strategiskt och operativt arbete och har förmågan att växla mellan dessa. Eftersom vi är ett fåtal anställda som arbetar mycket nära varandra kommer vi att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kommunalförbundet Svenskt Ambulansflyg (KSA) bildades 2016, medlemmar utgörs av Sveriges samtliga regioner. KSA:s ändamål är att för medlemmarnas räkning tillhandahålla ambulansflyg dygnet runt, året runt. Syftet är att effektivisera ambulansflyget för att öka patientnyttan och patientsäkerheten genom samordning av gemensamma resurser. KSA har beställt sex stycken EMS utrustade PC-24 flygplan som tillverkas av Pilatus Aircraft Ltd. och levereras under 2021. Flygplanen kommer, tillsammans med piloter, tekniker och medicinsk personal att baseras på beredskapsbaser som blir etablerade på Umeå, Stockholm/Arlanda och Göteborg/Landvetter flygplats. Operationerna kommer att koordineras från en flygkoordineringscentral som nu etableras i Umeå. Piloter och medicinsk personal kommer att ha beredskap dygnet runt årets alla dagar, redo att på kort varsel påbörja ett flygambulansuppdrag. Operationsområdet kommer att innefatta hela Europa.

Referensnummer: 11-20

Välkommen att söka genom att skicka din CV (maximalt två A4 sidor) till jobs@svenskt-ambulansflyg.se.

Övrigt

För mer information, se https://www.svenskt-ambulansflyg.se

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Eftersom Kommunalförbundet Svenskt Ambulansflyg (KSA) är en myndighet är de ansökningar som kommer in till oss en allmän handling. Uppgifterna kan därmed komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter på https://www.svenskt-ambulansflyg.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Kommunalförbundet Svenskt Ambulansflyg tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga