Poolia Bank och Finans · Publicerad 23 sept

Just nu söker vi en Företagsrådgivare till vår kund i Umeå. Här kommer du att ingå i ett av de större företagen inom branschen där goda kundrelationer har högsta fokus. Drivs du av att skapa goda relationer med kunder och erbjuda expertiskunskap inom försäkringar och pension, då är du rätt person för oss! Urval sker löpande, så skicka in din ansökan reda idag!

Arbetsuppgifter

Som Företagsrådgivare hjälper du företagets kunder att fatta välgrundade beslut som rör pensioner, försäkringar och placeringar. Du är ansiktet utåt och kommer att har ett eget kundansvar, som innebär kvalificerad företagsrådgivning, lönsamhet, riskbedömningar och kundnöjdhet.

Du har ansvar för att utveckla befintliga kunder samtidigt som du kommer att arbeta med att hitta nya kunder och affärsmöjligheter. Halva arbetet består av att förmedla rätt kunskap, men resten är upp till dig. En förståelse för kundens behov, situation och framtidsplan är otroligt viktigt i rollen som försäkringsrådgivare.

Utbildning/erfarenhet

För rollen som Företagsrådgivare krävs det att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom försäkring- och finansbranschen, tillexempel att du arbetat i en liknande roll, skadereglerare eller banktjänsteman.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du har en stark egen drivkraft, är målinriktad och genuint intresserad av företag och affärer. Du stimuleras av försäljning och uppskattar att jobba utifrån uppsatta mål.

Som person trivs du med mycket kundkontakt, både mot befintliga kunder men även att kunna skapa nya goda relationer med framtida kunder. Du har stor social förmåga, vågar utmana dig själv och du är noggrann i ditt arbete. Du värdesätter goda relationer, både mot dina kunder och kollegor.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte med att skicka in din ansökan till oss.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Poolia Bank & Finans har en lång erfarenhet av branschen, vilket ger oss ett stort nätverk samt en djup förståelse för den specialistkompetens som oftast krävs. Det gör att vi är experter på att matcha rätt kandidater med rätt uppdrag. Vi kan erbjuda alla typer av jobb inom bank-, finans- och försäkringsbranschen. Från assistent- till specialist- och chefsnivå inom exempelvis finans, treasury, backoffice, inkasso, rådgivning samt kredit- och försäkringshandläggning.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga