Poolia Engineering · Publicerad 19 okt

Poolia söker mekanikkonstruktörer med ett stort intresse för mekanisk konstruktion.Vill du bygga på din kompetens och få mer erfarenhet inom flera olika industrier? Då kan det här vara en tjänst för dig! Urval sker löpande, så skicka din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

I rollen som mekanikkonstruktör kommer du få möjligheten att arbeta med många olika typer av uppdrag inom konstruktion både ute på industrier men även i olika projekt som bedrivs från kontoret.

Arbetet innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan därför kan arbetsuppgifterna vara varierande och kan handla om allt från grövre maskinkonstruktioner till ren finmekanik. Ett uppdrag kan exempelvis handla om att uppdatera en kunds produktionsutrustning medan ett annat kan innebära någon form av produktutveckling. Därför är det viktigt att ha god kännedom om komponenter och tillverkningsmetoder och att lätt kunna sätta sig in i nya arbetsuppgifter.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande. Vi söker både seniora och juniora kandidater till detta uppdrag med goda kunskaper i både svenska och engelska.

Som person är du engagerad, utvecklingsinriktad och lösningsfokuserad och jobbar bra både i team och självständigt. Du besitter kunskaper i hållfasthetslära, metallkonstruktion och har goda kunskaper av 3D-modellering från minst ett av de ledande CAD systemen exempelvis Solidworks, Inventor eller liknande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av mekanisk konstruktion samt att du arbetat inom verkstads-, process- eller fordonsindustrin. Det är även meriterande om du har kunskap och erfarenhet av LEAN Manufacturing, hållfasthetsberäkningar och arbete i projektform.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia