Poolia Engineering · Publicerad 19 okt

För kunds räkning söker vi Produktionsingenjör, som vill bredda sin kompetens och arbeta i olika miljöer med varierade arbetsuppgifter. Du driver de produktionstekniska frågorna och kommer att tillhöra en organisation som vill utvecklas och som värnar om sina medarbetare. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar inom ditt område och innefattar att driva de produktionstekniska frågorna, se till att produkterna är väl förberedda för att tillverkas på ett effektivt sätt och med hög kvalité, att vara med i hela utvecklingsprocessen från idé till att sätta produkten i serieproduktion samt arbeta med utveckling, vidareutveckling och att hantera störningar vid tillverkning av produkterna. Du kommer främst att arbeta mot industri.

I rollen som Produktionsingenjör, kan du även arbeta med produktutveckling, processteknik och produktionssystem. Arbetsuppgifterna innefattar tillexempelvis koncept, förstudier, funktionsstudier och prototypframtagning. Även produktions- och kostnadsoptimering, validering samt utveckling och underhåll av produktionsanläggningar. Vidare kan arbetsuppgifter inom process och flödesoptimering ingå, samt framtagning av verktyg och fixturer eller framtagning av dokumentation, specifikationer och instruktioner. Test och verifiering av produkt och processer är också tänkbara arbetsuppgifter.

Då företaget verkar i flertalet branscher kommer du att få utvecklas och tillföra din kompetens inom både andra branscher och olika företag.

Utbildning/erfarenhet

Som Produktionsingenjör har du en teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå med inriktning produktutveckling/produktionsteknik eller motsvarande. Vi söker både dig med många års erfarenhet, eller dig som är i början av din karriär och vill utvecklas hos företaget. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

I rollen som Produktionsingenjör behärskar du de ledande CAD-verktygen, så som Solidworks, CATIA V5, NX eller Creo. Du har goda kunskaper i produktionsteknik har god kompetens inom produktutveckling, meriterande är även goda kunskaper inom internlogistik, monterande produktion eller skärande bearbetning. Likväl tidigare erfarenhet inom LEAN Manufacturing.

Som person söker vi dig som tycker att det väldigt kul att jobba med utveckling, har viljan att arbeta med människor och har förmågan att kommunicera tydligt och effektivt. Som person är du engagerad och strävar alltid efter att leverera efter bästa förmåga. Du är lyhörd dels på dina kollegor dels på projektets behov och du har en god förmåga att snabbt anpassa dig till abetsgruppen samt arbetsuppgifterna.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga