Poolia Engineering · Publicerad 27 sept

Vi söker en servicetekniker till robotservice. Arbetet innebär reparationer, felsökningar och service på robotar i ute på plats hos kund. Tjänsten är till att börja med på timbasis och under helger. Vi ser därför att du som söker hellst har en annan huvudsaklig sysselsättning så som till exempel deltidsarbete eller studier.

Arbetsuppgifter

Vi söker en servicetekniker till robotservice. Arbetet innebär underhåll, reparationer, felsökningar och service på robotar ute på plats hos kund.

Du har en tät kommunikation med kunden och kollegor inom området.

Arbetet sker på plats ute hos kunden.

Utbildning/erfarenhet

För att lyckas och trivas hos oss tror vi att du har El-bakgrund och gärna erfarenhet av att arbeta med robottekniska frågor. Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift.

Dina personliga egenskaper
Vi tror att du är som person driven och strukturerad samt trivs i en roll där ingen dag är den andra sig lik. Du har en mycket god administrativ förmåga och naturlig känsla för service samt är lösningsfokuserad. Du har en vana att arbeta i ett högt tempo med snabba förändringar, vilket ställer krav på att kan arbeta självständigt och prioritera samt organisera ditt arbeta. Andra bra personliga egenskaper är att du är socialt, noggrann och ansvarstagande.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga